Следва

Кари Брадшоу пак булка в "И просто ей така"

We Love: Синди Крауфорд за Vogue Полша

Ако приемем, че пазарът ни не беше твърде малък за роден Vogue, и ние се занимавахме с издаването на българската версия на модната библия, признаваме мигновено, че също бихме сложили Синди Крауфорд на корица на ноемврийския ни брой. Мадам Крауфорд е живото доказателство, че зрелостта е супер секси, факт, идеално интерпретиран от колегите от Полша 

Celebrities преди 1 година

56-годишният супермодел изглежда фантастично в работата на колегите от полската редакция. Снимките са на фотографа Паола Кудацки.


We Love: Кая Гербер в Alaia, същата като мама Синди


Атрактивната модна звезда носи творения на топ марки като Dolce & Gabbana, Tom Ford и Alaïa. Фотошопът е сведен до минимум, гамата е топла и приглушена, а Синди демонстрира с оправдано самочувствие лице, тяло и енергия за завиждане. Надолу >>>

 

More Celebrities

"Не ми харесва да съм кльощава": Сара Джесика Паркър за няколко заветни килограма повече

Celebrities преди 5 дни

Чуваме как Сара Джесика Паркър казва в подкаста Glad We Have This Chat, че не харесва, че е толкова слаба, въпреки факта, че много хора й завиждат за това, и добавя, че би искала да наддаде на тегло, но не може, и се заслушваме с още повече старание.   

Гаражните разпродажби на звездите и кои от тях са в ход

Celebrities преди 6 дни

Гаражната разпродажба на Chloë Sevigny беше определена като "разпродажбата на века" миналата година, сега е ред на Courtney Love: все повече и повече известни хора препродават своите емблематични артикули, като организират ad hoc пазари.