Следва

Преглът: 6 чая при възпаленото гърло

Започват редовните продажби на HUAWEI Mate 50 Pro

HUAWEI Mate 50 Pro – най-новият смартфон на бранда, бележещ ключови нововъведения по отношение на камерата и издръжливостта на използваните материали, вече е наличен в търговската мрежа в страната.

All About Life преди 1 година

За първи път на българския пазар се предлага версия с кожен гръб – от оранжева веган кожа. Тя идва още с Kunlun Glass дисплей и 512GB пространство за съхранение на препоръчителна цена от 2699 лева. Версиите в класическо черно и сребристо идват с 256GB на препоръчителна цена 2499 лв.

Ключови иновации в камера системата

HUAWEI Mate 50 Pro бележи нов пробив в технологията на мобилната фотография с първата по рода си 10-степенна регулируема бленда на неговата 50MP Ultra Aperture камера. Тя позволява прецизно регулиране на дълбочината на полето и степента на замъгляване в професионален режим, а в автоматичен се настройва отлично според снимания кадър. 64-мегапикселова перископна телефото камера от своя страна поддържа диапазон на увеличение до 200 пъти , а за любителите на детайла и близките планове е налице и широкоъгълна макро камера.

Елегантност и свръхиздържливост в едно

HUAWEI Mate 50 Pro е изключително елегантно устройство, с тънък профил от едва 8.5мм и отличителен симетричен дизайн по отношение разположението на основната камера, с премиум Clous de Paris обков.Ексклузивният вариант от веган кожа носи още един пробив – по отношение на издръжливостта. Неговото Kunlun Glass покритие на дисплея се състои от милиарди нанометрови кристали, което повишава издръжливостта му при падане до 10 пъти спрямо черната и сребърната версии , сами по себе си също с висока издръжливост. Kunlun дисплеят е носител на петзвездния сертификат за устойчивост на падане на стъкло от SGS в Швейцария, което прави Mate 50 Pro първият смартфон с такъв сертификат. И трите варианта идват с IP68 сертификат за устойчивост на прах и вода, но при оранжевата версия устойчивостта достига до цели 6 метра под вода за 30 мин, което позволява цялостна по-висока издръжливост във влажна и прашна среда.

Мощност и интелигентност не само в камерата

HUAWEI Mate 50 Pro идва с новата операционна система EMUI 13, въвеждаща редица технологии, които значително повишават цялостната му производителност, сред които е SuperStorage за спестяване на до 20 GB (на телефон с 256 GB ROM), оставяйки повече място за снимки и видеоклипове. В собствения магазин за приложения на Huawei – AppGallery, глобалните и локални приложения непрекъснато нарастват, а ако все пак не можете да намерите търсеното от вас приложение или функционалност директно през AppGallery, можете от нея да свалите приложението Gspace и да ги инсталирате през него.

Huawei Mate 50 Pro в черния и сребрист вариант се предлагат на препоръчителна крайноклиентска цена 2499 лева от А1, Yettel, Vivacom, Technolopis, Зора и партньорите на дистрибутора Polycomp.

Huawei Mate 50 Pro с оранжева веган кожа се предлага на препоръчителна крайноклиентска цена 2699 лева от Yettel, Vivacom, Technopolis, Зора и партньорите на дистрибутора Polycomp.

За всички версии Huawei предлага възможност за закупуване на допълнителна година гаранция, над стандартната за продукта, на цена 156.99 лв. Повече информация за нея може да намерите тук: https://consumer.huawei.com/bg/support/huawei-care-extended-warranty/

Повече информация за Mate 50 Pro можете да намерите тук.

More All About Life