Следва

Новото гадже на Шер - млад секси женкар

Най-секси мъж на планетата 2022 edition е Крис Евънс

Актьорът Крис Евънс, известен с ролята си на Капитан Америка във филмите на Marvel, е най-сексапилният мъж за 2022 според списание People

Celebrities преди 1 година

"Майка ми ще бъде толкова щастлива - каза той в интервю за изданието. - Тя се гордее с всичко, което правя, но това е, с което тя наистина се хвали."

Приятелите му, според актьора, ще приемат признанието по-скоро с хумор. „Всъщност това ще бъде просто извинение за тормоза им“, каза Евънс.

В интервю за изданието 41-годишният актьор сподели плановете си да създаде семейство и деца. Актьорът е известен с многобройните си романи с холивудски актриси: Лили Колинс, Ашли Грийн, Джесика Бийл и други. Освен това имаше горещи слухове и за връзка със Селена Гомез.

Мистър Най-секси споменава и кариерата си, заявявайки, че избира роли въз основа на това къде се правят филмите.

"Прекалено съм стар, за да живея с куфари в продължение на шест месеца. Преместих се в по-приятна фаза, в която просто съм щастлив, че съм си у дома", каза Еванс.

Актьорът чака тази титла от няколко години.

„Ние се шегуваме по повода, наричайки тази корица: "Тази година те най-накрая направиха нещата както трябва“, коментира красавецът в телеграм. 

Феновете бяха сигурни, че Евънс ще стане най-сексапилният мъж през 2020 г., но това беше предотвратено от скандал: актьорът случайно публикува интимна снимка в Instagram и всичко пропадна, все пак живеем във времена на целокупна цензура, колкото и да се мъчим да го отричаме (четете още: ЧРД, Крис Евънс: 36 горещи кадъра!). 

В годините Крис бе непрекъснато изпреварен от други актьори, познати от други филми на Marvel: през 2020 г. Майкъл Б. Джордан (Черната пантера) спечели титлата (Editor's choice: 10-те най-секси снимки на Майкъл Б. Джордан по повод ЧРД!, а миналата година най-секси стана Пол Ръд(Ант-Мен). 

Честито на секси Крис! Остава да добавим, че също толкова секси са и австралийските пожарникари, чийто календар очакваме за поредна година в Редакцията до часове. 

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.