Следва

Честито на булката Наоми Уотс!

„Осмяха ме безмилостно“: Кристин Дейвис за филърите и ботокса

Кристин Дейвис и сблъсъкът с многото хейт за решението й да опита да се подмлади 

Celebrities преди 10 месеца

58-годишната звезда от "Сексът и градът" призна, че е преживяла стресиращ период и е плакала много заради безмилостните подигравки на хората.  

Кристин изпитва тежкия холивудски натиск да изглежда като в младостта си, особено преди да се появи в продължението на сериала, озаглавено „И просто ей така“ (вижте още: „И просто ей така": много розовият официален постер).

„Трудно е да се изправяш през цялото време срещу по-младото си аз. Предизвикателствота е да възприемете веднъж завинаги, че не можете, а и не е нужно, да изглеждате винаги по този начин. Интернет обича темата, но едновременно я мрази. В мрежата този конфликт е изведен до лудост", откровена е Кристин. 

Дейвис използва ботокс години наред и е доволна от резултатите, но след определен момент решава да опита и филъри. Промените във външния й вид водят до порой от критики, което я натъжъва.

„Опитах пълнители, които бяха добри, и пълнители, които бяха лоши. Трябваше да отида да ги разбия и бях безмилостно подигравана. Плаках много. Ужасно стресиращо е“, каза тя (четете още: Филърите в устните и как да се отървем от тях).

За филърите в устните, популярната актриса сподели: „В продължение на много дълго време никой не ми беше казвал, че не изглеждам добре. За щастие имам добри приятели, които най-накрая ми го казаха директно. Работата е там, че човек не може да прецени добре как изглеждат нещата отстрани. Обичайно не се смеете широко на себе си пред огледалото. Имам предвид, кой се смее на себе си пред огледал (вижте още: Ура за първите кадри от снимките на втория сезон на "И просто ей така"). 

От 22 юни гледаме мадам Дейвис и колегите и в предстоящия втори сезон на And Just Like That, припомняме какво ни очаква >>> 

 

More Celebrities