Следва

Портретна, продуктова и репортажна фотография с Huawei Mate 50 Pro, Диляна Флорентин, Лора Динева и Темелко Темелков

Тя и Tom Ford: 19-годишната щерка на Коби Брайънт

Наталия Брайънт беше сред звездните гости на наградите на Съвета на модните дизайнери на Америка - CFDA 2022  

 

Celebrities преди 1 година

19-годишната дъщеря на Коби и Ванеса Брайънт се оказа красива млада жена с ослепително хубава усмивка и съвършена осанка. За церемонията мис Брайънт избра дълга розова рокля с качулка от Tom Ford и малко златни украшения. Припомняме, че татко й, невероятно обичаният баскетболист от NBA Коби Брайнт, почина в катастрофа с хеликоптер преди 2 години и 10 месеца: Коби Брайънт: светът плаче.  

Наталия прави първи стъпки в света на модата. Тя подписа договор с агенцията за модели IMG Models през 2021 г. „Обичам модата откакто се помня, много искам да бъда модел“, споделя момичето.  

След като подписа договора си с престижната нюйоркска агенция IMG Models, тя заяви: „Има много неща, които трябва да науча, но смятам, че това е чудесна възможност за мен да се науча и да изразя себе си по творчески начин.“

Наталия признава, че най-голямото вдъхновение за нея е майка й Ванеса Брайънт. Тя е човекът, който я учи на добър стил и добри обноски. Именно майката научава детето, че красотата извира отвътре, после идва останалото (четете още: "Коби, ти беше всичко за мен!").

В интервю за Vogue Наталия казва: „Красотата избледнява, затова искам да бъда позитивна, уверена и да харесвам себе си. Това определено е начинът да се оформя като човека, който искам да бъда."

 Останалите красиви жени от Церемонията по награждаването на CFDA 2022 са ТУК

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.