Следва

Мис Вселена, sorry, но Емили Ратайковски е с най-микроскопичната пола

We Love: плетената "гола" рокля върху Елза Хоск

Отлична визия за гала вечерта Baby2Baby

 

Celebrities преди 1 година

Буквално тази сутрин, на редовната оперативка в редакцията на View Sofia, се уловихме, че в екипа отдавна не сме виждали на червения килим марката Magda Butrym – полска, но с изключително мощен парижки чар. Всеки артикул на марката въплъщава страстта в модата и идолизира женското тяло.

Интуицията ни очевидно работи страхотно! Защото снощи в Щатите се проведе голямо вечерно събитие на благотворителната фондация Baby2Baby - и две от най-видните героини на събитието се появиха пред обективите на фотографите в Магда Бутрим. Едната от тях бе Оливия Уайлд, другата - топмоделът Елза Хоск, 33.

Младата майка на момиченце на година и половина, модел и звезда на социалните мрежи е в оптимална физическа форма, която подчертава с удоволствие. На фона на вечерните рокли от кадифе и пайети, визията на Елза изглежда приятно разкрепостена и дори извън дрескода, но изключително впечатляваща. Плетената рокля на Magda Butrym, както се казва в прес рилийза към лятната колекция на бранда, е почит към всички баби, майки, приятелки и всички полски жени, които плетат на една кука от векове. Ансамбълът е съвършената комбинация между домашна ръчна работа и висша мода.

Плетените рози на врата и бедрото на Елза са запазен знак на марката. Изглежда, че нито една дреха или аксесоар в колекциите на модната къща не може да мине без това символично цвете, а най-хубавото е, че приказните рози невинаги биват интерпретиарни като обикновена щампа върху плата.

Дамската чанта на Хоск също заслужава специално внимание: комбинация от мини мрежа и сатенена кремава роза. Незаслужено пренебрегнат пълноценен претендент за най-добра чанта във всеки най-добър коктейлен гардероб на есен 2023 (вижте още: Петият елемент: Елза Хоск във фантастична бяла рокля на партито след Оскарите). 

More from View Sofia

Ашли Греъм разказа за кошмарното домашно раждане на близнаците си

Celebrities преди 1 година

Истината е, че става въпрос за огромен риск. Дали ще го поемеш, е въпрос на личен избор, разбира се. Но ето поредния пример, че не всичко с ражданията у дома е прецизирано и всъщност "няма страшно". Моделът Ашли Греъм сподели в емоционален разказ от първо лице, че раждането й не е минало никак гладко. Напротив, настъпили са сериозни усложнения след появата на бял свят на нейните прекрасни Роман и Малакай.  

More Celebrities