Следва

We Love: Никол Кидман, Изабел Юпер и другите в Garde-Robe на BALENCIAGA

Обувките, с които комбинираме новата си любов - широките панталони

3 нелоши опции 

All fashion преди 1 година

Обичани от всички през 2010-те, прилепналите силуети сериозно загубиха позиции през последните няколко сезона: дори тесните панталони да не са напуснали напълно модната арена, те имат значително по-малко фенове - и са заменени от широки модели със свободна кройка, дълги до самия под крачоли, басти и въобще - струящ oтвсякъде обем. Широките панталони изпълниха рафтовете на магазините от най-луксозния до масовия пазар, много е лесно да ги намерите и купите, но веднага след покупката възниква естествен въпрос: с какво да ги носите, като най-сложно е с обувките. Е, указания има, при това несложни, вижте >>> 

С каубойски ботуши

Не е нужно да следите с лупа актуалните тенденции, за да знаете, че през този сезон обувките и ботушите с каубойски фасон са почти незаменими - модерни са, удобни са, универсални са. Носят ги и звездите на уличния стил, и холивудските знаменитости, и любителите на класиката и привържениците на небрежния стил. Което е съвсем разбираемо, защото тук всеки може да намери опция за себе си: цветът и текстурата на кожата, височината на тока и ширината на горната част могат да варират, което означава, че е лесно да изберете най-добрия за вас и навиците ви модел. Един от най-добрите приятели на каубойските ботуши е широкият панталон - комбинацията е леееко нахална, но забележима, еднакво добра и за парти, и за офис, чудесна за уикенд разходка и достатъчно изтънчена и секси едновременно. 

С висока платформа

Платформата е основната тенденция на сезона. Тази есен няма значение какви обувки носите: най-важното е да са на висока платформа. Все пак ботушите до глезена са най-добрият избор. Особено ако и вие като Кари Брадшоу се чувствате уверени на много високи токчета. В комбинация с панталон с широки крачоли, те създават елегантен силует и издължават краката като нищо друго.  

С обувки и боти с масивна подметка

Страхотна алтернатива на ботушите за тези, които не харесват високи токчета и платформи. Ботушите, пък и стабилните есенни обувки с масивни подметки са идеалният компромис за тези, които държат на стил и комфорт в една визия. Съчетани с широки панталони, те са идеални за различни поводи, като този тип съчетание позволява панталонът да е една идея по-къс - пак стои чудесно.  

More All fashion