„Татко винаги се прибира у дома“: сияеща Блейк Лайвли с реч за любимия Райън Рейнолдс

„Татко винаги се прибира у дома“: сияеща Блейк Лайвли с реч за любимия Райън Рейнолдс

Това ако не е любов, не знаем кое е 

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс скоро ще посрещнат четвъртото си дете. 35-годишната актриса се показа в пълния си блясък на бъдеща мама на наградите на Американската кинотека в Лос Анджелис, където съпругът й получи специална награда. 

Звездата от „Клюкарката“ изнесе реч в чест на своя любим, в която изтъкна всичките му качества и каза, че тя и дъщерите им вече са негов дом.

„Аз съм неговият дом и нашите момичета са неговият дом. Независимо дали е на другия край на света или е на среща отсреща, той автоматично се връща у дома. Ако се прибере от снимачната площадка без костюма си, ще бъдем много притеснени. Покрит с кал, с фалшива кръв, с истинска кръв, белези от протези, костюм на супергерой, обувки за танци или клоунски грим... Татко винаги се прибира вкъщи“, каза Блейк.

Блейк и Райън имат три дъщери: 7-годишната Джеймс, 6-годишната Инес и 3-годишната Бети. Все още не е разкрит полът на нероденото им бебе, ние обаче залагаме на момче. Надолу още кадри от една невъзможна за скриване обич, на която, освен да се радваш от сърце, няма какво да добавиш. 

За протокола, творението, носено от Блейк, идва от ателието на Ралф Лорън и стои перфектно на прекрасното й тяло, очакващо нов живот. 

На събитието Райън позира и с майка си Тами, откровено горда от своето хубаво момче, татко за пример.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.