Следва

Бриджит Макрон в Louis Vuitton и Моника Белучи в Dior на тържествена вечеря в Елисейския дворец

Кънтри-шик сватбата на Гуен Стефани и Блейк Шелтън

"3 юли 2021 г. мечтите се сбъдват“, написа Гуен Стефани в Instagram, потвърждавайки новината, че през уикенда тя и Блейк Шелтън си казват "Да!" в ранчото му в Оклахома

Love преди 2 години

Тя носи рокля от тюл Vera Wang, както скоро направи Ариана Гранде на тайната си домашна сватба, чифт ретро каубойски ботуши Le Silla и воал, бродиран с имената на любимия и трите й деца. Косата на булката е оформена в лъскав висок кок, а хайлайтът на грима е ярко червено червило - красива е, цялата визия напомня на нейните No Doubt дни, а младоженецът  е облечен в класически черен смокинг и blue jeans, така че дозата лудост на щастливото събитие идва главно от нейния стайлинг.


Годежът на годината: Гуен Стефани и Блейк Шелтън


Карсън Дейли обслужи сватбената церемония и надписа публикация за случая.: "Такава чест е за мен да омъжа двама от най-любимите си хора на земята. Нека Бог да ви благослови в тази нова глава от живота ви. Обичаме ви!"

След това двойката позира за снимки под пастелно небе на Големите равнини, регион, простиращ се в САЩ и Канада, след което се отправи към приема с голф количка. Кучето на двойката, Бети, се присъедини към тях по време на първия им танц, на гостите бе поднесена пететажна торта, украсена с бял лебед, камбани, малки захарни цветя и херувим с бял шоколад. Това е екстравагантна конфекция, но и много сантиментална: създателят, Cakes by Lauren, потвърждава, че е препратка към сватбената торта на родителите на Гуен.

Скоро след това Стефани заменя дългата ролкя с мини фру-фру пола, защото според нея:  "Определено имам нужда от рокля за парти, омъжвайки се за @BlakeShelton“. Подходящ избор - тъй като само от снимките си личи, че купонът е бил до сутринта, когато, предполагаме, двамата са се отправили към залеза на бял кон. Прекрасни са! 

More Love