Следва

Дамяно от Måneskin потвърди връзката си с Дав Камерън

Линда Еванджелиста за връзките: "Не искам да чувам нечие дишане"

Философия, която бихме следвали 

Celebrities преди 4 месеца

Ще ви разочароваме, но вероятността да попаднете на името на Линда Еванджелиста в някое от приложенията за запознанство е минимална, защото тя "не се интересува" от това да бъде с когото и да е било. В интервю за “The Sunday Times”, Линда сподели философията си относно връзките и ние, опасяваме се, сме поддръжници на всяка дума.

Линда Еванджелиста

"Вече не искам да споделям леглото си с някого. Не искам да чувам нечие дишане”, казва 58-годишната Еванджелиста пред изданието, като допълва, че последната ѝ среща е била преди твърде много време. Като ориентир тя посочва периода, в който се подложи на процедура за намаляване на мазнините, за която твърди, че я е оставила "трайно деформирана" и "брутално обезобразена" (четете още: Линда Еванджелиста, "брутално и трайно деформирана" след gone wrong козметична процедура).

Неуспешната интервенция нанася на Линда не само физически, но също психически и емоционални травми. В годините тя полага огромни усилия да ги преодолее: "Вече не се самообвинявам. Вече не съм строга към себе си. Това как хората ме възприемат все още ме интересува, но преди ме интересуваше значително повече".

Линда Еванджелиста и Жерард Мари

В живота на емблематичния модел има няколко сериозни връзки, най-дългата от които - бракът ѝ с Жералд Мари, бившият шеф на прочутата агенция за модели Elite Model Management. Отношенията им започват през 1987 година, когато тя е на 22, той - на 37, но разводът им става факт през 1993 година. Преди това, Линда за кратко е сгодена за актьора Кайл Маклоклан. В допълнение, моделът има 17-годишен син от бизнесмена Франсоа-Анри Пино, с когото също има кратка връзка.

Линда Еванджелиста и Августин Джеймс Еванджелиста

Припомняме, че по-рано тази година, Еванджелиста разкри, че по време на брака си с Жералд Мари е била жертва на насилие. Признанието дойде след като през 2020 година Мари беше обвинен в сексуално насилие от над 12 жени. След случая Линда се осмелява да заговори  открито за собствените си преживявания. Пред “The Sunday Times”, Линда споделя, че тогава не е казала на никого, тъй като се е страхувала и е похарчила голяма част от спестяванията си от кариерата си на модел, за да се "избяга" от този брак.


 Линда Еванджелиста

Поздравяваме Линда за смелостта да признае, че няма нужда от човек до себе си, за да бъде успешна. В края на краищата, като жени ние често сме подложени на натиска да намерим човек за себе си и понякога е трудно да спрем и да помислим дали всъщност искаме такъв. Понякога просто имаме нужда да оценим малките радости в живота без половинка - възможността да си сготвим каквото искаме за вечеря, винаги да имаме контрол над дистанционното на телевизора и, разбира се, блаженната тишина по време на сън. 

More Celebrities