Следва

Модният финал на годината: Кристи, Линда, Наоми и Синди закриха Vogue World: London

ZARA и Стивън Мейзъл си избраха Шейк, Еванджелиста, Хадид и Гербер за реклама

Удобни, непретенциозни и стилни дрехи, чиито цени варират от 50 до 800 лева 

All fashion преди 3 месеца

Легендарният американски фотограф Стивън Мейзъл, пред чийто обектив застана Мадона за снимките на скандалната книга "Секс", влиза в ролята на моден дизайнер. По този повод той, съвместно със Zara, представи рекламната кампания за първата си колекция облекла.

В кадрите на фотографа-дизайнер се появяват Ирина Шейк, Джиджи Хадид, Линда Еванджелиста, Кая Гербер, Ева Херцигова и още няколко имена от света на модата. Те представят моделите на Мейзъл, вдъхновени от личния му стил. Дрехите са черни, широки, удобни - подходящи за всеки, готов да експериментира.

През десетилетната си кариера Мейзъл успява да създаде уникален визуален език, който дефинира модната фотография и до днес. Сега той добавя и собствена колекция към богатото си портфолиото, с което затваря модния кръг творчеството си.

"Всичко в колекцията е Стивън", казва Линда Еванджелиста пред Vogue по повод колекцията, "от банданата до дънките и ботушите. Това е класика без усилие - това е Стивън."

Колекцията е по магазините и онлайн.  

More All fashion

Истории от живота: защо Милано (а не Рим) е столицата на италианската мода

All fashion преди 5 часа

Отговорът е в историята. В допълнение към производствените райони, посветени на местните индустрии, Италия може да се похвали с три града, които носят модата в сърцето си: Милано, Рим и Флоренция.

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: Dries Van Noten, с бретон и в цвят

All fashion преди 5 часа

Майстор на цветовете и комбинирането им, Dries Van Noten посвещава своята есенна колекция на смелите жени, които рискуват (сами знаем колко често се случва това) и си правят бретон. „За мен това означава смелост, но и предпазливост... В някои отношения тези жени са много нежни, но в същото време много силни.“ И добавя: „Става въпрос за стил, не за мода.“

Истории от червения килим: кой какво показа в последните 12 месеца

All fashion преди 1 ден

В навечерието на Оскари 2024 и два месеца преди поредната Met Gala, две събития, които обещават изключителни модни моменти, припомняме на какво най-добро станахме свидетели във високия моден клас през изминалите месеци. Купища луди и незабравими модни моменти, от монохромната червена визия на Риана на Super Bowl до детайлната рокля на Кайли Дженър с лъвска глава, подписана от Скиапарели на Седмицата на модата в Париж, звездите оставиха силен стилов отпечатък.