Следва

Модният финал на годината: Кристи, Линда, Наоми и Синди закриха Vogue World: London

ZARA и Стивън Мейзъл си избраха Шейк, Еванджелиста, Хадид и Гербер за реклама

Удобни, непретенциозни и стилни дрехи, чиито цени варират от 50 до 800 лева 

All fashion преди 5 месеца

Легендарният американски фотограф Стивън Мейзъл, пред чийто обектив застана Мадона за снимките на скандалната книга "Секс", влиза в ролята на моден дизайнер. По този повод той, съвместно със Zara, представи рекламната кампания за първата си колекция облекла.

В кадрите на фотографа-дизайнер се появяват Ирина Шейк, Джиджи Хадид, Линда Еванджелиста, Кая Гербер, Ева Херцигова и още няколко имена от света на модата. Те представят моделите на Мейзъл, вдъхновени от личния му стил. Дрехите са черни, широки, удобни - подходящи за всеки, готов да експериментира.

През десетилетната си кариера Мейзъл успява да създаде уникален визуален език, който дефинира модната фотография и до днес. Сега той добавя и собствена колекция към богатото си портфолиото, с което затваря модния кръг творчеството си.

"Всичко в колекцията е Стивън", казва Линда Еванджелиста пред Vogue по повод колекцията, "от банданата до дънките и ботушите. Това е класика без усилие - това е Стивън."

Колекцията е по магазините и онлайн.  

More from View Sofia

Fashion Starter: "Не ставам от леглото за по-малко от десет хиляди долара!" Линда Еванджелиста на 55

Celebrities преди 3 години

На 10 май един от най-прочутите топмодели на всички времена - Линда Еванджелиста, отпразнува своя 55-и рожден ден. През 90-те тя бе сензацията не само на модния подиум, но и на всички звездни мероприятия. Днес Линда избягва социалния живот и рядко се появява на публични места. Говорим за възходите и паденията на супермодела, най-ярките епизоди от активните й години и за това как живее сега...

More All fashion