Следва

За пръв път в историята чернокожа дама оглавява британския Vogue

Модният финал на годината: Кристи, Линда, Наоми и Синди закриха Vogue World: London

Хипнотично красиви, като през 90-те

All fashion преди 7 месеца

Кой е най-подобаващият начин да завършиш една калейдоскопична продукция, включваща всичко - от трибют към Шекспир до британски модни легенди, подвизаващи се като посрещачи на Drury Lane, и Ани Ленъкс, изпълняваща "Sweet Dreams" под съпровода на London Community Gospel Choir? Победна обиколка на единствените и неповторимите супермодели, разбира се.

След като ги видяхме на кориците на септемврийските броеве на американския и британския Vogue за 2023 г., Кристи Търлингтън, Линда Еванджелиста, Наоми Кембъл и Синди Крауфорд блеснаха и на сцената на Drury Lane на Vogue World: London. Джак Боркет, моден редактор на британското издание, сподели, че се е погрижил визиите на всяка една от дамите да бъде забелязана отдалеч: "Всеки елемент от модата във Vogue World: Лондон трябваше да работи не само на сцената на Drury Lane, но и в живото предаване, отбеляза той. - Роклите им са хипнотизиращи, не само живо, но и виртуално".

Аутфитът на Кристи идва с любезното съдействие на колекцията на Fendi за есента на 2023 г., вдъхновена от бижутата на дизайнерката Делфина Делетрез за къщата. Другото привидение в сребристи цветове на базирана в Рим модна къща? Линда, блестяща в нестандартна рокля с пайети, идваща директно от модния подиум на Valentino за Есен/Зима 2023 г (вижте още: Кой какво облече на червения килим на Vogue World 2023 в Лондон).

Наоми, от своя страна. избра британски дизайнер за повода, а именно Александър Маккуин. След като откри колекцията на Сара Бъртън за Есен/Зима 2023 г. по време на Седмицата на модата в Париж в гащеризон с корсет, Кембъл избра да повтори същата визия в Лондон, но този път не в рубинено червено, а в изумрудено зелено.

Последна, но в никакъв случай по-важност, е Синди. За появата на века тя избра модел на Донатела Версаче от колекцията на едноименната модна къща за Есен/Зима 2023 г. - защото там, където има блясък, задължително трябва да има и Versace.

More All fashion