Следва

Линда Еванджелиста украси Vogue на 58 - припомняме пътя на модела дотук

Наоми Кембъл украси Vogue на 53 - припомняме пътя на модела дотук

Чудо, родено през 1970-та 

All fashion преди 3 месеца

Тя е Жената на Vogue за септември 2023, редом до другите много големи от ерата на супермоделите - Кристи, Синди и Линда. И има много, много отговори на въпроса защо. На първо място - тя е моден абсолют. Без алтернатива. Без аналог. 

Непреходните черти на лицето, изразителните устни и котешките очи остават запазена марка на мис Кембъл през годините и можем да ги видим както в началото на кариерата й през 90-те, така и на последната корица на септемврийския Vogue, където Наоми е в компанията на три от останалите незабравими красавици - Кристи Търлингтън, Синди Крауфорд и Линда Еванджелиста.

Като истински хамелеон, Наоми е правила всичко през годините - от сложни геометрични кокове до разпуснати къдрици - визията й никога не разочарова. Проследяваме еволюцията на красотата на Наоми Кембъл през годините >>>

2023

2022

2020

2019

2018

2016

2014

2011

2007

2004

2001

1995

1991

1990

More All fashion

Всички носят: огромни кожени бомбъри

All fashion преди 4 дни

Миналата година кожените блейзъри бяха истински фетиш, елегантното наметнати на елегантните снаги на всички знакови модни дами и господа - от Хейли Бийбър до Адам Сандлър, абсолютно всеки се беше вкопчил в идеята за практичното сако от качествена лицева кожа. Сега обаче, по всичко личи, че дългогодишното царуване на блейзъра отслабва, и имаме нова връхна дреха du jour  

Optical Illusion на Louis Vuitton - странно прекрасни не точно обувки

All fashion преди 5 дни

Две в едно е старо, но златно правило в модата. Днес оптичната илюзия отново се лее по подиумите, а дизайнерите се надпреварват да превръщат ежедневните дрехи - суичъри, палта, обувки на ток в сюрреалистични притежания.