Следва

Expecto Loewe: Маги Смит и другите в новата кампания

Блясък и текстура: Rabanne x H&M Lookbook

Огледалце, огледалце на стената…


 

All fashion преди 6 месеца

Коя визия е най-красива на земята? Това се питаме гледайки lookbook-а от сътрудничеството между Rabanne и H&M. Жулиен Досена, творческият директор на Rabanne, вдъхновен от сиянието и цветовете на калейдоскопа, прави ярки и живи дрехи, пропити от диско. 

Колекцията е майсторска смесица от текстури и цветове, като всяко нейна част е създадена, за да изпъкнем. Акцентите от изкуствена кожа флиртуват с волани, а панталоните, украсени с дълги цветни ивици, споделят светлината на прожекторите с топове и ботуши.

Цветовата палитра е луксозна смесица от искрящо сребро и злато, пречупена през наситени лилави, зелени и червени скъпоценни тонове (вижте още: Клинове all around - как и с какво ги носим тази есен).

Rabanne x H&M не се спира само на творчеството в гардероба. Колаборацията разпростира естетическото си очарование в жилището на всеки желаещ, защото предлага и линия с аксесоари за дома. Цените на артикулите в колекцията започват от скромните 38 лева и достигат до впечатляващите 1074 лева.

За първи път ви споделихме за това историческо сътрудничество преди няколко седмици. Двата бранда обявиха съвместната си работа на модно ревю по време на Седмицата на модата в Париж. Колекцията ще е достъпна официално на 9 ноември както във физическия магазин на бул. Витоша 6 в София, така и онлайн.

Целият Lookbook е в галерията ни >>> 

More All fashion