Следва

"Съпротивата е в кръвта ни": 5 украински дизайнери за новата си реалност

H&M и Rabanne обявиха сътрудничеството си с бляскаво парти

H&M организира изненадващо събитие по време на Седмицата на модата в Париж, за да обяви колаборацията си с модна къща Rabanne 

All fashion преди 6 месеца

Късно снощи, на парти в легендарния парижки нощен клуб Silencio, специалните гости на H&M и Rabanne имаха възможност да видят за първи път съвместната колекция на двата модни бранда, включваща дамско и мъжко облекло, както и линия с аксесоари и предмети за дома. За атмосферата на събитието се погрижиха шведската поп звезда Робин, както и нашумялата Пеги Гу, а Шер бе почетен гост-изпълнител на вечерта.

Това е второто голямо модно сътрудничество за H&M, след като по-рано тази година търговската верига представи колекцията си в колаборация с Mugler. Ан-Софи Йохансон, творчески директор на марката, споделя, че съвместната работа с Rabanne може да бъде описана само като - "начинът, по който момичетата искат да се обличат сега".

Жулиен Досена, творческият директор на Rabanne, каза на представянето на колекцията - „Rabanne винаги е била марка, носеща настроение и това събитие улови именно тази нотка на колекцията Rabanne & H&M. Искам хората да се чувстват освободени, когато носят нашите дрехи, така че беше страхотно да видя гостите да се забавляват в духа на колекцията”.

Сред гостите бяха Ирина Шейк, Айрис Лоу, Джаред Лето, Ашли Греъм и Тина Кунаки, всички до един облечени с дрехи от новата колекция Rabanne и H&M.

Rabanne H&M влиза в продажба в избрани магазини на 9 ноември, а у нас ще бъде налична в H&M на бул. Витоша 6 и онлайн.

More All fashion