Следва

На въртележката: гаджето на Жерар Пике Клара Чиа му изневери с треньор на Барселона

Приказката свърши: раздялата на Венсан Касел и Тина Кунаки

Венсан Касел и Тина Кунаки провокираха слухове за раздяла, съобщи Daily Mail, позовавайки се на свои източници 

 

Celebrities преди 1 година

"Раздялата е отпреди няколко седмици. Тина е с разбито сърце", казва източникът, без да посочва причината за раздялата (вижте още: Обичта на известните: Венсан Касел не отлепя поглед от Тина Кунаки, хипнотизираща в сапфир). Журналистите отбелязват в публикацията си, че 56-годишният актьор е изтрил от Instagram всички снимки с 26-годишната си съпруга (четете още: Венсан Касел в интервю: "В съвременния свят не достига мъжественост") .

За известни търкания в отношенията на двойката започна да се говори, след като Тина Кунаки не публикува съвместни снимки със съпруга си в продължение на няколко седмици. Това впечатли, защото по-скоро обратното беше практика - влюбената двойка постоянно споделяше снимки в социалните мрежи, от които струяха любов, споделеност, привличане. Само че, според наблюденията ни, напоследък Кунаки публикува само кадри от фотосесии, а Касел - информация за новите си филмови проекти. Той публикува и няколко снимки с колежката си Ева Грийн, която нарече "страхотната ми партньорка". В публикации красавецът спомена и бившата си съпруга Моника Белучи, както и дъщеря им Дева Касел.

И още: Венсан пропусна да поздрави съпругата си за рождения й ден на 5 април в социалните мрежи.

Самите Венсан Касел и Тина Кунаки не са коментирали до този момент слуховете за раздяла.

Венсан Касел и Тина Кунаки се ожениха през 2018 г., две години след като се запознаха. През 2019 г. се роди дъщеря им Амазони. Бракът им често е коментиран в медиите, както заради 30-годишната разлика във възрастта, така и поради неизбежното сравнение на двете дами на сърцето на актьора - Моника и Тина. Припомняме, че Касел беше женен за Моника Белучи в продължение на 14 години - до 2003-та. Двамата имта две момичета: Дева и Леони. 

More Celebrities