Следва

Съблазнителната Зендая за Serpenti Jewelry на Bvlgari

Нова ера: Paco Rabanne става Rabanne

Модната къща разширява хоризонтите си
 

All fashion преди 9 месеца

С наближаването на 60-ата годишнина от създаването си, модна къща Paco Rabanne претърпява трансформация и преминава към ново име - Rabanne. Тази опростена и глобално ориентирана промяна е важен момент за фирмата, защото бележи едно десетилетие на забележителен растеж и насочва погледа към бъдещето, което обединява модата и красотата под едно уникално название (припомняме, че основателят на марката си отиде по-рано тази година: Почина световноизвестният дизайнер Пако Рабан).

Смяната на името е придружена от нова визуална идентичност и лого, които отдават почит на авангардното и новаторско наследство на мосю Рабан. Дръзката типография черпи вдъхновение от първия аромат на марката - Calandre, представен през 1969 г. С тази свежа визуална идентичност Rabanne възприема изискан подпис, символизиращ уверен модерен минимализъм, с който марката навлиза в нова глава. Освен това малките букви на логото отразяват подход, който нарушава правилата (вижте още: Paco Rabanne, Spring 2023 READY-TO-WEAR).

През следващите 12 месеца новото лого постепенно ще се появи във всички продукти на марката. Тази последователна интеграция ще съчетае модата и красотата, отразявайки характерните за Rabanne креативност и иновативност.

Заедно с промяната на името, Rabanne навлиза в нова територия с представянето на първата си колекция гримове. Серията включва високоефективни формули, които съчетават неочаквани нюанси с метални покрития. Колекцията ще дебютира на ревюто на Рабан SS24 през септември, с участието на легендарната Даян Кендал, която е назначена за глобален творчески директор по красотата на Rabanne Beauty.

Родена в Париж и създадена, за да изкове ново бъдеще, Rabanne Makeup приканва към непрекъснато експериментиране с цветове чрез четири смели вселени: EYEPHORIA за безкрайно изразителни очи, ROUGE RABANNE за отличителен парижки почерк на устните, NUDES за сияен, свеж тен и ARTS FACTORY - невиждана досега гама от продукти, вдъхновени от артистизма.

Rabanne Makeup ще дебютира ексклузивно онлайн на 21 август, след което ще бъде пуснат в избрани магазини, включително Sephora в Европа, Близкия изток и Африка на 12 септември и Ulta в САЩ на 1 октомври.
 

 

More All fashion