Следва

"Феноменално грозна" и други епитети за първата колекция на Анджелина Джоли

Expecto Loewe: Маги Смит и другите в новата кампания

10 точки за професор Макгонагъл 

All fashion преди 6 месеца

Ако има едно нещо, за което не знаехме, че го искаме в живота си, то това е пролетно-лятната кампания 2024 на дрехите и аксесоарите на луксозния испански бранд Loewe с участието на Маги Смит. 88-годишната актриса придава магически чар на новата фотосесия на модния бранд, доказвайки на всички скептици, които се съмняват, че професор Макгонагъл се разхожда из коридорите на Хогуортс, носейки луксозни и изключително красиви чанти, че грешат (вижте още: По HBO Max ще е: рестартът на "Хари Потър" като тв-сериал).

Маги Смит за Loewe

Маги Смит за Loewe

И, въпреки че мисис Смит е най-любимият ни образ, не можем да пренебрегнем и останалите участници в кампанията. Джош О'Конър, Грета Лий, Дакота Фанинг и Майк Файст се присъединяват към професор Макгонагъл пред обектива на фотографа Юрген Телър.

Дакота Фанинг за Loewe


Дакота Фанинг за Loewe

Кадрите от кампанията показват звездите, позиращи в дрехи и аксесоари от последната колекция на Loewe, на фона на футуристични мебели, уютни хижи и цветни градски улици. За стайлинга се грижи стилистът Бенджамин Бруно.

Грета Лий за Loewe

 

Грета Лий за Loewe

За съжаление, ще се наложи да почакаме известно време преди всички блузи, рокли и чанти от колекцията да бъдат пуснати в продажба, но едно е ясно, вещици като нас, обучени от професор Макгонагъл, не приемат нищо по-малко от лукса на Loewe.

Джош О'Конър за Loewe


Майк Файст за Loewe
 

More All fashion