Следва

Веднъж Топмодел, завинаги Топмодел - най-големите в историята - от Довима до сестрите Хадид

Кой как избра да се рекламира: Джош О'Конър и тази божествена кампания на LOEWE

S(вежест)S(екс)  

All fashion преди 1 година

Вселената, която Джонатан Андерсън изгражда за и от Loewe, е обширна, уникална. Пълно с препратки към изкуството, новото допълнение към визуалния репертоар на марката идва от фотографа Дейвид Симс, който заснема кампанията за мъжко облекло пролет/лято 2023, включваща актьорите Джош О'Конър и Стефан Бак в сюрреалистичен и деликатен дискурс, който ни приканва да се пренесем в ядрото на вселената на марката.

Liminality е първата ни асоциация (процесът, в който човек прекрачва собствените си граници и бариери) и е една от ключовите концепции в тази кампания за преходното пространство между материалното и нематериалното, човешката същност и обекта. Je ne sais quoi, артистичните препратки се превръщат в жизненоважни части за постигане на перфектния образ. Присъстват интерпретации на работата на художника Уилям Никълсън с неговия натюрморт стил, в който ежедневните предмети придобиват мечтателен оттенък благодарение на отраженията, сенките и формите, които излъчват, споделяйки светлината на прожекторите с емблематичната чанта Amazona 15.

Четете още: Чудим се дали ни харесва: Зендая с антуриума


Двамата главни герои, посланиците на Loewe, позират по фин, чувствен и замислен начин, намеквайки за втория референтен артист на кампанията, фотографът Джордж Плат Лайнс, известен с това, че улавя изображения на интензивно еротично напрежение, без да прибягва до излишък. Дейвид Симс съчетава всички тези елементи по интересен начин, издигайки както телата (облечени в Loewe), така и предметите, които държат, включително Puzzle и Fold Shopper, в кампания, която ни изкушава да влезем в собствените си мисли чрез силата на фотографията и, разбира се, на Loewe - бранд, в който все повече се влюбваме. 

More All fashion