Следва

По примера на Кайли и EmRata: CottageCore е новата модна мания

Искаме да сме Кая Гербер в новата кампания на Celine

Приликата с мама Синди е поразителна  

All fashion преди 9 месеца

Кая Гербер много отива на модна къща Celine, като същото може да се каже и за обратната корелация. За пореден път от френския луксозен бранд възлагат надеждите си за сериозни продажби на приказно красивата Кая, като този път говорим за кампанията на бранда за зима 2023. С колекцията, наречена сполучливо "Епоха на независимост", Celine ни отвежда на пътешествие към бунтарския дух от средата на 2000-те години, в който нищо не е в повече и всяка вещ излъчва самочувствие. 

Магнетичното присъствие на Кая успява да въплъти същността на този ретроспективен стил със съвременен привкус. От елегантната и перфектно скроена жилетка до обгръщащите фигурата тесни дънки - всеки тоалет е закачливо намигване към бунтарската енергия на миналото, безпроблемно пренесена в настоящето (вижте още: Уличният стил на звездите: Кая Гербер - тясно надолу, обемно нагоре). Особен акцент са аксесоарите, както е обичайно за Селин, като специално ботушите на 10-сантиметров ток отсега са в списъка ни с покупки от типа "мога без обяд и таксита за 244 дни, но не мога без чифт от тези".  

Визията на Кая, включваща якето Chasseur, чантата Newspaper Triomphe и поразителни слънчеви очила, ни кара да се замечтаем за по-прохладните дни, когато се разхождаме с чаша кафе и се наслаждаваме на спокойното време преди ледената зима (вижте още: Смело: Кая Гербер и ботушите на 30 градуса). Великолепна кампания, изцяло в духа на френския бранд, на който младата американка пасва наистина перфектно. 

More All fashion