Следва

Любимият обНОВен магазин – Кауфланд ни изненадва преди празниците

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 1

View Sofia Christmas GIVEAWAY is here - 2022 edition! 

All About Life преди 1 година

Отново е декември, отново остават само 24 дни до Коледа!'

Ежегодният ни #XMASGiveaway, в който всеки ден от 1 декември до Коледа подаряваме на вас, нашите читатели, луксозни, красиви, много спеицални и омагьосани с любов Коледни подаръци, ден след ден, до Деня на Рождество, е тук!

Стартираме с DAY 1 и вълнуващото чувство на малки деца, защото тук са традиционните, пълни с малки красиви бижута Advent календари на NIVEA. Всички познаваме усещането с тръпнещи пръсти да отвориш прозорче след прозорче и в шепа да грабнеш по нещо специално, само за теб и единствено за теб. За лице, тяло, устни, ръце... За вас са три броя от приказния Advent Calendar на NIVEA, бюти брандът любим на баба, на мама, на нас - на всеки! Той е сладка разкрасяваща мистерия за всеки влюбен в празниците и красотата, съдържаща всички нови топ продукти и класики на NIVEA, без които не 2023-та да се случва...

ТРИ календара ще са за трима от вас, защото споделената радост е тройна радост. Условието: отбележете в коментар поне двама специални за вас хора и споделете този пост на стори с таг @viewsofia. Победителя обявяваме утре, 2 декември, точно преди подарък #2, за който ще издадем само, че е най-хубавият в своя сегмент и ухае божествено! 

Happy Holiday Season! 

More All About Life

Кучето е мое! Споделеното попечителство над любимците след развода

All About Life преди 2 дни

Когато се омъжих, най-накрая разбрах какво е безусловната любов - благодарение на моя булдог. Бях безнадеждно отдадена на това пухкаво, набръчкано кученце, откакто го взехме у дома месец след сватбата ни. Всичко, което правеше Чарли, ме радваше: мърдането на дупето му, начина, по който се плъзга през кухнята, за да облизва трохите по пода, настойчивостта му да гризе стените на апартамента ни.