Следва

Изтънчеността на Nespresso среща своето отражение в празнична колаборация с Пиер Ерме

Nokia X30 5G - грижата, без която не можем

Зелен! 

All About Life преди 11 месеца

В сезона на най-нежната, най-личната грижа сме. Декември е особен и магичен. Последният месец от годината ни кара да се събуждаме с желанието някой да ни помилва, да обръщаме повече внимание на тялото и умственото си спокойствие, да се движим по-бавно, да споделяме повече, да сме по-тихи и съзерцаващи. Имаме нужда от грижа - непосредствено преди най-светлия празник, Рождество, си припомняме прекрасното "Давайте и ще ви се даде". 

Стремим се към грижа и нежност към любимите си същества целогодишно, но тази Коледа избираме да помислим по-мащабно, по-Голямо и да посветим вниманието и емоциите си на най-красивото и важното в този свят - природата. Изключително важно ни е й причиняваме по-нисък въглероден отпечатък, да се стремим към щаящи околната среда практики, с внимание и мисъл за чистотата и бъдещето да избираме всичко, което притежаваме и ползваме. 

Наши съмишленици са производителите на Nokia, които съвсем скоро лансираха уникална джаджа - Х30 5G абсолютно екологичен телефон, грижовен към природата, built to last, crafted with recycled materials. Да се сдобием с него и да го ползваме е акт на хармония, който съдържа хубавата сентенция да даваш и да получаваш - и то насочена към най щедрата сила на планетата, Природата. Това е единственият телефон на пазара, който е с огромен процент рециклирани материали, включително кутията, и който представлява радикална стъпка в технологичната индустрия. Питър Дръкър, най-известният социален еколог, казва "Най-лесният начин да предвидиш бъдещето е да го създадеш," което именно се случва със създаването на телефон като този - креация от и за бъдещето с уникално класическо усещане.

Освен че е готино да имаш Nokia (няма да забравим 3310-ките на майките ни през ранните 2000s, първият телефон, до който сме се докосвали) този има прекрасни характеристики, на които устойчивостта изобщо не пречи, напротив - изработеното от 100% рециклиран алуминий и 65% рециклирана пластмаса елегантно тяло осигурява най-малкия минимален екологичен отпечатък и притежава първокласни функции. Фотография на високо ниво, наречена PureView, Брандът оценява дълбоката връзка на нас, потребителите, с устойството, което съхранява, допълва и обогатява най-личните ни моменти, затова Nokia X30 5G се предлага с 3 години месечни актуализации на сигурността и обещава да е с нас възможно най-дълго (3-годишна гаранция и три актуализации на операционната система) благодарение на солидната метална рамка, здравия дисплей и гръб с цвят на сини облаци. Батерията, с чудно зеленото обещание за 800 цикъла, е с удивително бързо зареждане - екстра, без която ни е немислимо да минем в динамиката на денонощията ни. 

Снима върховно... Функцията Capture Fusion пренася силата на основната камера в ултраширокоъгълните снимки за наистина зашеметяващи пейзажи, а функциите Dark Vision и Night Selfie и това между тях, Night Vision, правят снимките и селфитата ви контрастни далеч преди изгрева и след залеза. Камерата е защитена от устойчиво на надраскване стъкло Corning® Gorilla® с DX+, което позволява на 98% от цялата светлина да достигне до лещата. Има специална функция за снимки на статив (на което всеки, работещ в модна редакция, се радва като дете на бонбон) и портретен режим с изкуствен интелект.

Ако се върнем към грижата, грижата за себе си и грижата за природата, можем да илюстрираме чувствата си с начина, по който прекарваме времето у дома, откакто имаме Nokia X30 5G - аромат на пало санто, меко одеяло, грамадна чаша билков чай и телефонът в ръцете ни. Природата ни е благодарна, че го имаме. Погрижете се и вие за себе си - имайте Х30 5G.  

 

More from View Sofia

Очите ми малки, устата ми неестествена: звездите, на които не провървя с пластичните операции

Celebrities преди 3 години

Нито милионите в банковата сметка, нито статутът на звезда могат да гарантират, че ще намерите добър пластичен хирург, който ще си върши работата, така че другите дори да не разберат, че вечната ви младост не е дар на природата. Следват няколко илюстративни примера.

Романтичната история на Менабили - мистериозният замък от „Ребека"

Books преди 3 години

Точно както проклятието на впечатляващата с размерите си къща в Мандърлей тегне върху втората г-жа де Уинтър, така и замъкът Менабили, който е неин прототип, обсебва талантливата писателка Дю Морие и тя прекарва значителна част от живота си там след публикуването на романа й  

More All About Life