Следва

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 3

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 2

View Sofia Christmas GIVEAWAY is here - 2022 edition!

 

All About Life преди 1 година

Отново е декември, отново остават само 23 дни до Коледа!'

Ежегодният ни #XMASGiveaway, в който всеки ден от 1 декември до Коледа подаряваме на вас, нашите читатели, луксозни, красиви, много спеицални и омагьосани с любов Коледни подаръци, ден след ден, до Деня на Рождество, е тук!

В DAY 2, както загатнахме вчера, подаряваме нещо с изкушаващ аромат, луксозен вкус и уникално мила история. DABOV, освен че е най-прекрасното кафе, е български семеен бранд, който живее с, за и през любовта към кафето, умее всичките му специфики и има обожествяващо отношение към напитката, без която не можем. 

Коледната кошница, която ние, View Sofia, и DABOV имаме за вас съдържа две изключителни кафета - в първото, Етиопия Нансебо, преобладават плодови нюанси, а веднага след тях усещаме шоколадов послевкус; второто, Кения Гатуги, африканско кафе изненадва с баланс между сладост и киселинност + три стоплящи чая от много специалната селекция DelmarTe - традиционен английски черен, нетрадиционен черен коледен чай със захарни стафиди и канела и "Зимна приказка“ с нюанси на кардамон, портокалова коричка и зелен чай, а за подслаждане - красиви захарни бъркалки!

Тази купчина от аромат, бодрост, качество, лукс ще е за един от вас, който отбележи в коментар поне двама души, притегателни и изтънчени колкото чаша от най-доброто кафе, и сподели този пост на стори с таг @viewsofia. Победителя обявяваме утре, 3 декември, точно преди подарък #3, който е най-романтичното нещо, което можем да си причиним за Коледа!

Happy Holiday Season!


 

 

More All About Life

Наречи го грил майстор и ще ти приготвя наденички цял живот

All About Life преди 1 седмица

Привет, онлайн читателю. Аз съм Камен и вече 10 години съм призван да бъда истински грил майстор на приятелската ми компания. Ако трябва да бъда честен, тази титла изобщо не ми тежи и изобщо не ми е трудно да се подвизавам на това поприще. Но защо това е така - ще разбереш след минутка.