Следва

Честите и малко известни признаци на хормонален дисбаланс и какво предприемаме

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 6

View Sofia Christmas GIVEAWAY is here - 2022 edition!  

All About Life преди 1 година

Отново е декември, отново остават само 19 дни до Коледа!

Ежегодният ни #XMASGiveaway, в който всеки ден от 1 декември до Коледа подаряваме на вас, нашите читатели, луксозни, красиви, много спеицални и омагьосани с любов Коледни подаръци, ден след ден, до Деня на Рождество, е тук!  

В DAY 6 напомняме един от законите на щастието - всяка жена има нужда от съвършена черна рокля. Съвършена наричаме дълга 7/8, плътна, мека, с цип, който се разкопчава изцяло, което е доста spicy... Подаръкът ни за вас днес идва от колаборацията на Кейти Пери и About You и ви желаем от сърце в нея да откриете своя Орландо Блуум - своята коледна тръпка...

 Това леко мистично и много игриво одеяние, перфектно и за денем, и за нощем, ще е за една от вас, която отбележи в коментар поне две жени с жесток стил и която качи този пост на стори с таг @viewsofia... Върху чие тяло ще бъде обявяваме утре, 7 декември, точно преди подарък #7, който е абсолютно незаменим предмет от будоара ни вече седмици наред...

Happy Holiday Season!

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.