Следва

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 12

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 10

View Sofia Christmas GIVEAWAY is here - 2022 edition!  

All About Life преди 1 година

Отново е декември, отново остават само 15 дни до Коледа!

Ежегодният ни #XMASGiveaway, в който всеки ден от 1 декември до Коледа подаряваме на вас, нашите читатели, луксозни, красиви, много сппециални и омагьосани с любов Коледни подаръци, ден след ден, до Деня на Рождество, е тук!

В DAY 10 отново ни е френско - в най-дълбок смисъл... Френските жени обожават всяка секунда, капка, прашинка, отредени на грижата за кожата и красотата. Обожават иновациите, затова подаръкът ни за вас днес е една грамадна иновация! Rénergie H.C.F. Triple Serum от Lancome отбелязва нова ера в грижата за кожата - луксозната опаковка е с три отделения, пълни с майсторски комбинирани съставки, които осигуряват деликатна експертна грижа за кожата и оптимален анти-ейдж ефект без дискомфорт. Хиалуронова киселина от ново поколение, витамин С + ниацинамид, ферулова киселина (всяко в свое отделение) правят коктейл за повече гладкост, по-малко бръчки, тъмни петна, фини линии, следи от стареене, много сияние - много красота.

СерумЪТ на серумите подаряваме на един от вас, който отбележи в коментар поне двама души, с които иска да остарее, но без да остарява, и качи този пост на стори с @viewsofia. Победителя обявяваме утре, 11 декември, точно преди подарък #11, който е разтапящ, емоционален, вълнуващ, мил...

Happy Holidays! 

More All About Life