Следва

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 13

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 12

View Sofia Christmas GIVEAWAY is here - 2022 edition!  

All About Life преди 1 година

Отново е декември, отново остават само 13 дни до Коледа!

Ежегодният ни #XMASGiveaway, в който всеки ден от 1 декември до Коледа подаряваме на вас, нашите читатели, луксозни, красиви, много сппециални и омагьосани с любов Коледни подаръци, ден след ден, до Деня на Рождество, е тук!

Понеделниците са едни от най-специалните дни за Коледния ни #giveaway, защото са посветени на технологията, иновациите, свързването с другите, заедността - по празниците и винаги. Xiaomi е брандът, с който разпознаваме и усещаме най-дълбоко тези неща, затова днес, в DAY 12 подаряваме феноменалните Xiaomi Buds 3 - умни безжични слушалки със звук кристален като коледно украшение, удобен и елегантен силует, и много други плюсове...

Обожаваме ги целите и особено технологията True Wireless Smart Noise Reduction, която изолира всеки шум, който поискаме и когато поискаме, и носи истинско спокойствие, свързване с музиката, с филмите, с игрите, с близките! Тези съкровища, които са плътно до нас до 32 часа (с кутията), са за един от вас, който последва @xiaomi.bulgaria, отбележи в коментар поне двама души, с които иска да си шепне, слуша, мечтае постоянно и качи този пост на стори с @viewsofia. Победителя обявяваме утре, 13 декември, точно преди подарък #13, който е специално намигване към артистичните души на София...

Happy Holidays!

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.