Следва

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 14

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 20 - Nespresso Inisia

View Sofia Christmas GIVEAWAY is here - 2022 edition! 

All About Life преди 1 година

Отново е декември, отново остават само 5 дни до Коледа!

Ежегодният ни #XMASGiveaway, в който всеки ден от 1 декември до Коледа подаряваме на вас, нашите читатели, луксозни, красиви, много специални и омагьосани с любов Коледни подаръци, ден след ден, до Деня на Рождество, е тук!  

DAY 20 на нашия #giveaway е рубиненочервен... Страстните пиячи на кафе ще разберат (само до 24 часа) - най-съвършеният и лукзосен подарък, "кармично" свързан с кафето, няма как да НЕ е Nespresso. Брандът, една от перфектните кафемашини на който ще бъде за един от вас, точно навреме за Коледа 2022, ценим дълбоко, защото отговаря на най-строгите критерии за началото на деня с плътния си вкус и опияняващ аромат... Ярката красота, която виждате на снимките, се казва Inissia, издържана е в индустриален стил и тотално променя кухнята към по-добро... Insinia е ултрамодерна, компактна, високтехнологична и много, много красива. Всичко за начина, по който тя може и трябва да присъства в живота ни, четем ТУК. Нашата/вашата идва в най-празничния, най-тържествения цвят - класическо рубиненочервено. Обожаваме я!


Nespresso събира Джордж Клуни и Жан Дюжарден на екран в нова екшън-комедия реклама


Идеална за еспресо и лунго, удобно малка, весела и небрежна, но когато отпием... можем да се закълнем, че  е най-силният създател на кафе в света. ТЯ, която съчетава лекота на използване, минималистична елегантност и несравнимо Nespresso качество, ще е за един от вас, който последва @viewsofia, отбелжи в коментар поне двама души, които не би заменил за нищо на света (освен може би за една толкова добра кафемашина), и качи този пост на стори с @viewsofia. Победителя обявяваме утре, 21 декември, деня на зимното слънцестоене, точно преди подарък #21...

Happy Holidays!

More All About Life

Takeaway.com отличи 17-те най-добри ресторанта в България

All About Life преди 2 часа

Кои са най-добрите ресторанти в България? Takeaway.com знае отговора! Победителите от Takeaway.com Awards 2023 година, избрани с гласове на потребителите, вече са ясни. Кой получи наградите в различните категории на регионално и национално ниво, разберете от следващите редове.

Мхм, Micro-cheating и какво е това

All About Life преди 2 седмици

Откакто започнахме сегашната си връзки, с гордост можем да кажем, че не сме преживявали лично феномена „микро-изневяра“. Какво означава това? Къде вирее? И всичко ли е само… BS (bullshit)? Следва пълното обяснение на термина по-долу.