Следва

Ти ни посъветва, а ние ще те наградим с подарък. Неповторимият J'Adore на Dior

Пет столични ресторанта ще изгасят осветлението си за час в събота вечер

На 27 март 2010 (събота), в 20:30ч пет от най‐популярните ресторанти за вкусна храна в София ще угасят...

All About Life преди 14 години

На 27 март 2010 (събота), в 20:30ч пет от най‐популярните ресторанти за вкусна храна в София ще угасят осветлението в салоните си, за да покажат, че имат отношение към промените в климата и искат нещата да се променят.

Mediterraneo, Torό, The Sushi Bar, La Piccola Casa и Hamachi, в този съботен час пик за всеки ресторант, ще бъдат достатъчно смели и ще предложат на всичките си клиенти да останат на свещи за един час.

Заедно с клиентите си, те ще се присъединят едновременно към милионите хора по цял свят, които ще подкрепят инициативата „Часът на Земята” и така ще покажат, че е време да се предприемат реални стъпки срещу промените в
климата.

Започнала през 2007г като кампания, приканваща жителите на Сидни да угасят осветлението за един час, "Часът на Земята" се разрастна и стана една от най‐сериозните световни инициативи за борба с климатичните промени.

През 2008 г кампанията се превърна в глобално движение, а през 2009 г. в "Часът на Земята" се включиха 4189 града в 88 държави.

Включи се и ти, само за един час е, а е толкова романтично! Ние го пробвахме миналата година!

 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.