Следва

Обичта на известните: Кая Гербер и Остин Бътлър вечерно елегантни в Лос Анджелис

We Love: Брад Пит, Марго Роби, Дженифър Лорънс и другите в специалния брой на W magazine

Списание W разкри кориците на специалното издание за актьорския състав преди сезона на големите филмови награди. Герои в проекта са Дженифър Лорънс, Марго Роби, Брад Пит, Остин Бътлър, Ана де Армас, Зоуи Кравиц и още няколко холивудски красавци 

 

Celebrities преди 1 година

 

Героите на сесията дават и кратки интервюта за колегите. Дженифър Лорънс признава, че като дете е имала плакат на Аврил Лавин в стаята си, а филмът "Бащата на булката" винаги я разплаква. „Сега съм толкова чувствителна, че почти не мога да гледам нищо с деца или животни“, разказва още Лорънс.

Брад Пит си спомня как се е ранил на сватбено тържество на снимачната площадка на Mr.&Mrs.Smith, а Зои Кравиц разказа за най-лошите си модни моменти: "Когато бях в началото на 20-те си години, наистина харесвах жилетки и ги носех с клинове и ботуши. Наскоро видях някои стари снимки и си казах:" Кой ми е позволявал да правя това?", споделя звездата.

Марго Роби пък разказва за импровизация, която измисля на снимачната площадка на "Вавилон", един от най-сензационните филми на сезона.

„Снимахме сцена на парти и моят герой се приближи до героя на Брад Пит и този на Катрин Уотърстън и аз си казах: „Майната му. Просто ще ги целуна и ще видя какво ще стане.“ Бяха малко шокирани. Не знам дали е включено в последната версия на филма“, споделя Роби, признавайки още, че, въпреки че успява да го скрие, тя все още реагира емоционално на работата си с останалите филмови звезди: „Дори и да съм работила с тези хора преди, пак си мисля: „О, уау, това е Брад Пит. Невероятно е“, казва актрисата.


Мишел Уилямс


Остин Бътлър


Кейт Бланшет


Ана Де Армас


Даниел Радклийф


Еди Редмейн

More Celebrities