Следва

Dolce & Gabbana Fall 2023, READY-TO-WEAR и Ким Кардашян, Дева Касел, Ашли Греъм и другите подробности

Салма Хайек и Валентина на шоуто на Gucci: най-различните майка и дъщеря в Милано

Заедно с тях е и сладката Матилд Пино, родена от първия брак на Франсоа-Анри, и много близка до актрисата

Celebrities преди 9 месеца

Салма Хайек с дъщеря си Валентина на шоуто на Gucci, в Gucci

Не за първи път майка и щерка се появяват заедно на светско събитие, но със сигурност това е една от най-значимите им визии, поне като стил. По повод ревюто на Gucci Есен/Зима 2023 на Седмицата на модата в Милано (цялото е тук), Салма Хайек избра да се появи в компанията на съпруга си Франсоа-Анри Пино, 60, и 15-годишната им дъщеря Валентина Палома. Заедно с тях и е родената от първия брак на милиардера бляскава Матилд, която е много близка както с актрисата, така и с природената си сестра. Красив кадър, който подчертава стила на всяка от тези три светски дами, който също така идеално подчертава една от характеристиките на луксозната италианска марка, а именно уникалността.

Матилд Пино, Салма Хайек и Валентина Палома Пино

Коя от трите жени какво избра да облече

Матилд Пино (Mathilde Pinault) носи асиметрична черна рокля, характеризираща се с едно рамо и намек за шлейф, съчетана с чифт ботуши тип cuissardes с фетиш нотка и бамбукова мини чанта с шипове. Причудливата закачка в тоалета на 22-годишната хубавица са очилата с дъговидни рамки. Салма Хайек носи рокля от линията Cosmogonie на марката в кобалтово синьо, бродирана със скъпоценни сребърни кристали и сандали на висока платформа и огледален клъч. Очилата (първо носени и после свалени) са авиаторски с опушени стъкла. И накрая, най-младата, Валентина Палома Пино, е в напълно различен външен вид, съставен от мъжка риза, оставена щедро отворена на шията и черна кожена пола тип молив, драпирана върху бедрата. И още - къси дантелени чорапи и сандали на платформа с подметка с логото на Gucci. Откриваме колко много прилича Валентина на татко си, съсобственик на конгломерата Kering, част от който е и Gucci, не че можем да сбъркаме коя е майка й, разбира се. Но приликата, която има Салма със собствената си майка, тук определено не може да бъде достигната, припомняме.   

И още малко Салма Хайек и дъщеря й на светски мероприятия в годините дотук >>>

More Celebrities

100 години Мария Калас - стила, бижутата и града на Божествената

Celebrities преди 1 ден

През 50-те години великото сопрано е кралицата на Ла Скала, точно както и  на миланските бутици и ресторанти. Американка по рождение, гъркиня по произход, Мария Калас дължи част от успеха си и своя неповторим стил на Милано