Следва

Почисти и разкраси: Диляна Попова и ГРАДЪТ

Съпругът на Салма Хайек дава 100 милиона евро за Нотр Дам, Бернар Арно 200

money talks...

Celebrities преди 5 години

Френският бизнесмен Франсоа Анри-Пино заяви, че ще инвестира 100 милиона евро за възстановяването на катедралата Нотр Дам в Париж, която бе опустошена след огромен пожар.


56-годишният милиардер, съпруг на Салма Хайек, който е директор на компанията, която притежава марки като Gucci и Yves Saint Laurent, обяви решението си след емоционалната реч на френския президент Еманюел Макрон, който също обеща, че сърцето на Париж, датиращо от 12-ти век, ще бъде издигнато отново.


Най-богатият човек в Европа, пък, френският бизнесмен и президент на LVMH, която притежава луксозните лейбъли Louis Vuitton, Givenchy, Guerlain, Chaumet, Moët & Chandon, Hennessy, Бернар Арно, със състояние изчислено на над 80 милиарда долара, обяви, че ще удвои сумата на Пино и ще даде 200 милиона евро, за да помогне в спасяването на Норт Дам.


Катедралата Парижката Света Богородица е една от най-ценните сгради във Франция, а и в света, тъй като е на повече от 850 години и съдържа безценно културно наследство.

More Celebrities

"Карма за Бритни": големите скандали в живота на Джъстин Тимбърлейк

Celebrities преди 1 ден

„Това е карма“ - с тази констатация реагират масово на ареста на Джъстин Тимбърлейк за шофиране в нетрезво състояние. Когато стана известно за проблемите му с алкохола, всички си спомниха как певецът даваше съвети по този въпрос на бившата си приятелка Бритни Спиърс и като цяло всичките му неприлични действия. 

Сълзи в очите на I am: Celine Dion

Celebrities преди 3 дни

Селин Дион направи рядка, но значима публична изява. 56-годишната певица, която се оттегли от сцената, след като беше диагностицирана с неизлечим рядък синдром, сега отново е в светлината на прожекторите, за да популяризира документалния си филм I Am: Celine Dion.