Следва

Истории от живота: Джиа Каранджи, божествено красива, напълно лишена от любов

Лейди Гага в дантела и неузнаваем Джаред Лето в House of Gucci - нова порция Уау!

Филмът на Ридли Скот House Of Gucci продължава да се снима в Рим и очевидно може да бъде причислен към най-очакваните премиери на годината

Celebrities преди 3 години

Увлекателеният сюжет, базиран на истинската криминална история, подробно разказана от нас тук, и звездният актьорски състав са двете блестящи продуцентски линии, които гарантират на проекта мега успех. Припомняме, че филмът разкава историята на убийството на Маурицио Гучи, поръчано от бившата му съпруга Патриция Реджани. Ролите играят Адам Драйвър и Лейди Гага.


10 факта за Адам Драйвър - новият Гучи


И въпреки че в интернет вече върви шегата, че ние гледаме този филм много преди премиерата (планирана на ноември), благодарение на редовните репортажи на папараците от снимачната площадка, винаги е очарователно да попаднем на нова порция от тях. Особено предвид факта, че не всички от ангажираните актьори могат да бъдат разпознати веднага. Например Джаред Лето, абсолютно не той, който се присъедини към екипа в Рим наскоро. 


Джаред Лето на снимачната площадка в Рим

Известният музикант и актьор играе ролята на Паоло Гучи, братовчед на Маурицио. Паоло е по принцип един от генераторите на проблеми в богатото семейство. Именно той допринася за това баща му Алдо Гучи да бъде задържан за данъчни престъпления. След като бащата уволнява сина си, въпросният Паоло, от всички постове в семейния бизнес, без да даде шанс на желанието му да пусне стоки от свое име, Паоло се обръща към данъчната служба и, както се казва, стреля срещу баща си, разказвайки за финансовите измами в модната къща и използването на офшорни компании.

На площадката Лето е трудно, да не кажем невъзможно, да бъде разпознат: актьорът не само носи пластмасов грим, променил драстично външния му вид, но и специални подплънки по цялото тяло. Джаред с корем е наистина фантастична гледка, защото в реалния живот всички сме свикнали с тонизираната фигура на Лето.

Лейди Гага, която, откакто снима в това кинематографично бижу, буквално приобщи собствения си стил към този на продукцията, вече показа завидна порция луксозни тоалети в стилистиката на 80-те, както подробно разказахме тук. Новата доза модно кино-вдъхновение пристига този път под формата на бяла рокля ат дантела с горна част - бюстие, неподплатено сако и късо манто от кожа с косъм най-отгоре. 

Салма Хайек, наскоро също забелязана в Рим, очаквано се оказа част от кастинга. Според слуховете тя ще играе най-добрата приятелка на Патриция, помогнала на Черната вдовица, както е известна Патриция в Италия, да организира убийството на бившия си съпруг.


Салма Хайек, Адам Драйвър и Лейди Гага на снимачната площадка на House of Gucci

More from View Sofia

Големите любовни истории: Ким и Роберто Казали и дъвките с картинка Love is...

Celebrities преди 11 месеца

Много от нас колекционираха като деца хартийките от дъвки „Любовта е...", които разказваха какво е истинската любов. Но далеч не всички знаем, че трогателните анимационни герои от картинките си имат истински прототипи: момичето е новозеландската художничка Ким Гроув, а тъмнокосото момче е нейният съпруг, италианецът Роберто Казали. Припомняме красивата и тъжна история на тази двойка, която ни кара да вярваме, че любовта побеждава всичко, дори смъртта.  

More Celebrities

ЧРД 90, Джорджо Армани! Модата никога нямаше да е същата без този мъж

Celebrities преди 2 дни

Серия от кадри, маркиращи историята на модата и един от нейните големи герои, от самото начало до днес. Армани е роден на днешния ден преди точно 90 години в Пиаченца. Белокос, достолепен и все така гениален, пожелаваме здраве и проследяваме изключителния му живот в култови снимки.