Следва

Истории от живота: Ага Хан, мъж като никой друг

И тя, и той, но особено тя: Брад Пит и Марго Роби на премиерата на "Вавилон" в Лондон

Киното BFI Imax в Лондон беше домакин на премиерата на "Вавилон" , режисиран от Деймиън Шазел. На събитието присъстваха Марго Роби и Брад Пит, изпълнителите на главните роли във филма

 

Celebrities преди 1 година

Най-красивата жена на планетата Марго Роби се появи на премиерата в широка червена дълга рокля на Valentino с отворен гръб, а Брад Пит избра тъмен кариран костюм и сива риза за червения килим.


Диего Калва и Марго Роби

Във филма участват още Тоби Магуайър, Оливия Уайлд, Ерик Робъртс, Диего Калва и др. Лентата разказва как звездите на нямото кино се опитват да намерят мястото си в Холивуд в края на 20-те години на миналия век, когато радиостанциите набират популярност, и се опитват да съхранят кариерата си.

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.