Следва

Миличък сладичък: Хари Стайлс и спрасканите му панталони

Шакира реагира на снимката на Жерар Пике с новата изгора

Шакира даде да се разбере на феновете, че вече не се интересува от личния живот на бившия си приятел, футболиста Жерар Пике

 

Celebrities преди 1 година

Припомняме, че наскоро Пике публикува в социалните мрежи първата снимка с новата си приятелка Клара Чиа Марти, която стана причина за раздялата му с Шакира (вижте още: Същата, но по-млада: Жерар Пике с новата приятелка, май бременна). Обществото очакваше как певицата ще реагира на това, което и стана - певицата публикува в Instagram видео с танц към новия си хит, придружено с: „Жените вече не плачат, жените танцуват меренге“.

Песента на Шакира, посветена на Пике, предизвика голям резонанс в мрежата. В нея звездата изпя приблизително следното: "струвам колкото две 22-годишни" и сравни Клара Чиа Марти с бюджетните марки Renault Twingo и Casio, а себе си - с луксозните Ferrari и Rolex. След като парчето набра огромна популярност, между бившите влюбени започна истинска интернет война.

И така, Пике троли Шакира, преминавайки към Renault Twingo и подписвайки договор с Casio, а певицата инсталира кукла вещица на балкона срещу къщата на бившата си свекърва и започна да изгражда стена, за да изолира имението си. Според близки до звездата, тя се чувства много обидена от факта, че Монсерат Бернабеу с готовност приела новата страст на сина си.

Наскоро обаче в мрежата се появи ново видео, което доказва, че връзката между Бернабеу и Шакира е напрегната, меко казано, не отсега. На кадрите се вижда как майката на бившия защитник на Барселона изразява нещо твърде емоционално към Шакира, след което хваща певицата за лицето и я кара да млъкне, слагайки пръст на устните си. Пике в този момент е наблюдател на случващото се.

Жерар Пике и Шакира се разделиха през лятото на 2022 г. след 12-годишна връзка заради предателството на футболиста. Наскоро певицата намекна, че е разбрала за изневярата на любимия благодарение на изчезнал буркан със сладко, изядено от новата страст на Жерар - Клара.  

More Celebrities