Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 06.02 - 12.02

Историческа титла за Русия на "Мисис Вселена" 2023

Родом от Удмуртия, Елена Максимова спечели международния конкурс "Мисис Вселена" и стана първата представителка на Русия в историята, спечелила титлата 

 

Celebrities преди 1 година

Финалът на състезанието се проведе в София на 4 февруари. В него взеха участие 120 омъжени жени от различни страни, включително Китай, Индия, Япония, Испания, Тайланд, Украйна, Германия, САЩ.

„Конкуренцията в състезанието беше много тежка: рекорден брой участнички, от които всички заслужаваха да спечелят. За мен е голяма чест да представя страната в такова сериозно състезание и много се радвам, че се завръщам с победа. Особено приятно е да си първият участник, който донася победата на Русия", цитира думите на призьорката агенция ТАСС.

Елена Максимова е родена в село Гия в Удмуртската република. Дамата управлява мрежа от езикови центрове в Ижевск, отглежда две деца със съпруга си и често пътува. През 2021 г. Максимова се окичи с титлата „Втора вице-мисис Русия – Вселена“, което й даде правото да представлява страната на международния етап на състезанието.


Елена с мъжът и децата си

По-рано тази година, през януари, се проведе международният конкурс "Мис Вселена", в който спечели американката Р'Бони Габриел, долу на снимката, представителката на САЩ. Събитието не мина без противоречия - мис Русия Анна Линникова разказа, че по време на конкурса е била подложена на тормоз.

 

More Celebrities