Следва

Пенелопе Крус на наградите Goya 2023: триумф на класическата елегантност

Звездите на Super Bowl 2023: Риана, Джей Зи с Блу Айви, Адел, Кара Делевин и още

Късно снощи на стадион State Farm в Глендейл, Аризона, се проведе финалният мач от Националната футболна лига (NFL)

 

Celebrities преди 1 година

Основното събитие на вечерта беше изпълнението в почивката на мача на Риана, която излезе на сцената в костюм, елегантно подчертаващ заобленото й коремче: по-късно представители на певицата потвърдиха втората й бременност. Освен революционния финален мач, другото революционно от снощи е, че това бе първо качване на сцената за Рири от седем години.

Сред зрителите на стадиона се появиха рапърът Джей Зи с дъщеря си от Бионсе Блу Айви, британската звезда Адел, актьорът Брадли Купър, моделът Кара Делевин, певицата Били Айлиш с приятеля си Джеси Ръдърфорд, известният готвач Гордън Рамзи и десетки други звезди. Да подкрепи Риана на стадиона дойде и любимият на Риана - рапърът A$AP Rocky.


Адел


Джей-Зи с дъщеря си Блу Айви



Брадли Купър


Гордън Рамзи

Кара Делевин публикува в Instagram снимки от Super Bowl, на които се появи с тениска с надпис „Концертът на Риана беше прекъснат от футбол“.


Кара Делевин

Първият трейлър на The Flash също беше показан на Super Bowl 2023. Главната роля във филма се играе от Езра Милър, за когото бе поискано да бъде "отменен" и изрязан от филма след поредица от шумни скандали. Актьорът обаче се извини и обеща да започне лечение, така че успя да спаси ролята си. Филмът ще бъде пуснат в международен мащаб на 16 юни.

Отделно, рекламата на Dunkin' Donuts, излъчена в най-скъпото ефирно време в Америка, включваше  Бен Афлек като касиер, като във видеото естествено се появи и съпругата му Дженифър Лопес.

Преди това кадри от снимките на видеото предизвикаха силна реакция от страна на феновете на Афлек: любовта му към Dunkin' Donuts е добре известна, защото актьорът често попада в обективите на папараци с тях.

More Celebrities