Следва

Музиката, която ще звучи на коронацията на Чарлз III, и кой я избра

Кейт Мидълтън и принц Уилям на наградите BAFTA 2023 - елегантен флирт по кралски

Кейт Мидълтън и принц Уилям направиха дебюта си на светско събитие като Принц и Принцеса на Уелс - случи се вчера, на наградите BAFTA в Royal Festival Hall в Лондон 

 

Celebrities преди 1 година

Кейт Мидълтън мина по червения килим в бяла рокля на Alexander McQuein с отворени рамене. Сияеща е най-малкото, което можем да употребим като определение в този случай. Бъдещата кралица е съвършена в този си вид.

Тя допълни визията с дълги черни ръкавици. Много красивта визия Катрин допълни с бюджетни обеци от Zara - чифтът струва по-малко от 60 лева. Любопитното е, че принцесата вече е обличала тази приказна рокля - пак на наградите BAFTA, само че преди три години, през 2019-а. Сега тоалетът е дискретно допълнен - освен чифтът оперни ръкавици, виждаме и малка драперия на рамото. 

Принц Уилям се появи в черен костюм с кадифено сако и папийонка. Специално внимание обръщаме на игривото поведение на Кейт на церемонията - докато двамата със съпруга й преминаваха по червения килим, тя палаво перна Уилям по дупето, широко и щастливо усмихната.

Кейт Бланшет, Аня Тейлър-Джой, Остин Бътлър, Флорънс Пю, Роузи Хънтингтън-Уайтли и много други също направиха нужното, за да блеснат с пълна сила на така важното светско и културно събитие на Острова. Разглеждаме показаното от всички тях ТУК, а списъкът с големите победители е ТУК.  

 

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.