Следва

Рядка поява: тържествена Мерил Стрийп с четирите си деца

Catherine & William на Коледния прием, тя - в розови пайети

Кейт Мидълтън и принц Уилям бяха звездите на дипломатическия Коледен прием в Бъкингамския дворец.

Celebrities преди 4 месеца

Виждали сме много пъти принцесата на Уелс в пайети и адмирираме този тържествен подход, защото много й отива. За последната си вечерна проява преди два дни Катрин избра рокля на Jenny Packham в розово злато с отлична кройка, чиято цена е пет хиляди лири стерлинги. Дрехата е предпочитана от принцесата - видяхме да я носи и на приема по случай сватбата на престолонаследника на Йордания Хюсеин и принцеса Раджва през юни 2023 г.

Този път Кейт допълни творението на Пакъм с тиарата Cambridge Lover's Knot, принадлежала на принцеса Даяна, обеци на кралица Елизабет II и пояса на Големия кръст на Дама на Кралския викториански орден. Принцът на Уелс не отстъпва по традиционна елегантност на съпругата си, но неизбежно тя е, която мами погледите и леката завист, независимо, че той бе обявен за най-секси плешив мъж на годината (вижте още: Гардеробърт на Катрин: 80 хиляди за 8 дни).  

Тиарата е изработена през 1914 г. от перли и диаманти и, по признанията на принцеса Даяна, е толкова тежка, че предизвиква главоболие. След смъртта на принцесата на Уелс през 1997 г., тиарата се съхранява в сейф в Бъкингамският дворец, след което е подарена на съпругата на престолонаследника. Кейт Мидълтън я сложи за първи път през декември 2015 г. пак по повод ежегодния дипломатически прием в Бъкингамския дворец.

Кралското семейство и в този момент, както вече свикнахме, е в центъра на скандал. Всичко е заради новата книга за Меган Маркъл, написана от нейния фен Омид Скоби. В книгата той упреква Кейт Мидълтън, че не е подкрепила съпругата на принц Хари Меган Маркъл на фона на нападките в пресата. По-късно в превода на книгата на холандски се появиха имената на членове на кралското семейство, които спекулират с цвета на кожата на сина на Меган, принц Арчи. Маркъл говори за това в прочутото интервю с Опра Уинфри, но не уточни за кого става дума. Според Скоби, крал Чарлз II и Кейт Мидълтън са направили коментарите за детето на Меган и Хари. 

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.