Следва

Реверанс към Даяна: Ема Корин от Хари Ламбърт и култовият костюм

Рядка поява: тържествена Мерил Стрийп с четирите си деца

Божествената Мерил Стрийп, 74, присъства на третото издание на Годишните награди на Музея на академията в Лос Анджелис, придружена от четирите си деца от брака й със скулптора Дон Гъмър. Извънредно рядко събитие, което с удоволствие споделяме. 

Celebrities преди 4 месеца

Извънземната актриса мина по червения килим, придружена от 44-годишния си син Хенри и трите си дъщери - 40-годишната Мейми, 37-годишната Грейс и 32-годишната Луиз. На гала вечерта присъстваха още съпругът на Грейс Марк Ронсън и съпругата на Хенри - Тамрин Сторм Хоукър.


Мерил Стрийп с децата Грейс, Мейми, Луиз и Хенри и съпрузите Грейс и Хенри

Наследниците, елегантни, изящни и сплотени, пристигнаха специално за да подкрепят майка си на събитието: Мерил Стрийп получи специалната награда за изключително киноприсъствие Icon Award (вижте още: Мерил Стрийп - новата Принцеса на Астурия). 

На всички направи впечатление, че съпругът на неповторимата актриса не беше забелязан на събитието. По-рано тази есен се появиха слухове, че актрисата и Дон Гъмър, за когото тя се омъжва преди 45 години, вече не са заедно, въпреки че официално не са подали молба за развод. Според  близки до фамилията, двамата са фактически разделени отдавна или по-точно, от поне шест години (припомняме: Любов разкошна: 13 кадъра от четиридесетилетната връзка на Мерил Стрийп).  

More Celebrities