Следва

A$AP ROCKY: любовната стил еволюция на един много атрактивен мъж

Аристократична романтика: Попи Делевин и новият й любим принц

Пролетта е във въздуха – и романтиката също, поне за Попи Делевин, която потвърди слуховете, че синът на престолонаследника принц Павлос и гръцката престолонаследница Мари-Шантал е нейният нов любим. Доказателството - съвместната разходка през уикенда

Celebrities преди 1 година

Като представителка на рода Делевин, Попи, разбира се, има безупречен вкус – който се простира от начина й на обличане и избора й на бижута до мъжете, които избира да направи свои. Новото й приключение не е по-различно. От известно време се разпространяват слухове, че Делевин е намерила любовта в лицето на принц Константин Алексиос от Гърция и Дания, което и симпатичните папарашки кадри от миналия уикенд доказаха.

Принц Константин, 24, известен сред приятелите си като Тино, е син на престолонаследника принц Павлос и престолонаследницата принцеса Мари-Шантал от Гърция (част от вече несъществуващото гръцко кралско семейство). Те са големи семейни приятели на британското кралско семейство – толкова много, че принцът на Уелс е кръстник на Тино. Смята се, че той е един от най-атрактивните ергени в страната. Двамата с Попи бяха снимани да се държат за ръце на разходка в центъра на Лондон – Делевин с дълго вълнено палто в камилски цвят и черна шапка, а Тино, облечен небрежно в риза и дънки, докато се разхождат из улиците на, най-вероятно, Челси. Други снимки ги показваха сгушени в книжарница, споделящи целувка и изглеждащи блажено щастливи.

36-годишната Попи Делевин все още е омъжена за своя съпруг, бизнесмена Джеймс Кук, с когото са заедно от осем години. Въпреки че раздялата не е оповестена публично, предполага се, че пътищата им са се разделили в началото на 2022 г. Женитбата им се състоя през 2014 г. в църква в Найтсбридж, а сестрите на Попи, Кара и Клои, бяха сред флотилията от бляскави шаферки.

Както съобщава Daily Mail, слуховете за предполагаемата им раздяла тръгнаха, когато 43-годишният Джеймс подаде оставка като директор на нейната компания Poppy Delevingne Limited миналия месец, фирмата, която представлява голяма част от нейните моделски ангажименти. В допълнение, нов профил със снимки, силно напомнящи на Джеймс Кук, бяха добавени към приложението за звездни запознанства Raya. Вярно, все още никой категоримно не е потвърдил дали човекът, пуснал се в редовете на търсещите нова тръпка всъщност е бизнесменът или не.

Предполага се, че Делевин и Тино – който има петима братя и сестри – се виждат от известно време. Тино е внук на покойния крал на Гърция Константин II, последният крал на Гърция, който бе братовчед на крал Чарлз и един от петимата кръстници на принц Уилям. Той почина на 82 години миналия месец и на мемориала му се забеляза впечатляваща кралска активност: кралски особи от Швеция, Испания, Дания, Белгия и Обединеното кралство пътуваха до Атина за трогателния повод. Вижте още: Даша Жукова, принцеса Беатрис, кралица София и други на сватбата на принца на Гърция и Дания, където разказваме за сватбата на брата на Тино - принц Филип на Гърция и Дания.

More Celebrities