Следва

Madame на Санремо 2023 и много секси Off-White тоалетите й

Арчи и Лилибет вече са принц и принцеса след изявлението на Хари и Меган

Децата на Меган Маркъл и принц Хари най-накрая получиха кралски титли - Арчи и Лилибет официално са принц и принцеса

 

Celebrities преди 6 месеца

След изявление на представителя на Хари и Меган, че това е тяхно право по рождение, крал Чарлз реши то да бъде отбелязано на официалния сайт на Бъкингамския дворец (четете още: „Тя държеше на най-скъпото и кръсти сина си на комикс“: 5 нелицеприятни факта за Меган Маркъл от новата книга на Том Бауър).

„Титлите на децата са тяхно право, след като дядо им е станал монарх. Този въпрос е решен от известно време в съответствие с Бъкингамския дворец", каза говорителят.

Тази сутрин те бяха мистър и мис Маунтбатън-Уиндзор, а малко по-рано днес това беше променено на: принц Арчи от Съсекс и принцеса Лилибет от Съсекс.

Те са 6-ти и 7-ми в линията за наследяване на трона.

Вчера Лилибет беше официално кръстена в Калифорния. На церемонията не присъстваха нито крал Чарлз, нито принцът и принцесата на Уелс Уилям и Катрин.

More Celebrities

Хари и Меган на Invictus Games, тя - хубава, слабичка и ревнива

Celebrities преди 5 дни

В Дюселдорф, в Merkur Spiel Arena, се проведе церемонията по закриването на поредните Invictus Games - международното състезание за военнослужещи, които са били ранени или инвалидизирани на бойното поле. В няколкото дни на форума стана ясно, че хубавата Меган ни най-малко не понася да дели вниманиета на съпруга си с други 

Високопоставена провокация: секси късите поли на първите дами

Celebrities преди 4 дни

Идва сезонът на костюмите, токчетата, чорапите, т.е. на меката градска есен. И бизнес стилът, и чорапогащите, са много силни модни трендове този сезон, затова, подгрявайки точно два дни преди да настъпи астрономически Есен 2023, припомняме тоалетите на първите дами Брижит Маркон, кралица Максима, Мишел Обама и някои от техните смели, провокативни, доста късички рокли и поли, които всъщност ни се струват чудни за топлите есенни дни, които посрещаме. Да видим...