Следва

Най-доброто видео на H&M в историята: за колекцията с Mugler, тук до дни

In Love With My Peecaboo: новата кампания на Fendi с Наоми Кембъл

Красивата мисис Кембъл е лицето на актуализирана версия на великата чанта Peekaboo в кампания от само няколко, но достатъчни кадъра, обединени под името In Love With My Peecaboo 

All fashion преди 1 година

Fendi представи рекламната кампания за актуализираната серия чанти Peekaboo. Припомняме, че великолепният обемен модел бе пуснат на пазара през 2009 г. и бързо се превърна в отличителен за италианската марка.

Обновените модели, в цялата им луксозна прелест, представя супермодела Наоми Кембъл. Идеалните за повода кадри са на фотографа Дейвид Симс, а според марката, именно Наоми е жената, която най-добре улавя енергията, независимостта, амбицията и силата, които Peekaboo носи на жените по света.

„По онова време модните подиуми бяха пълни с всякакви чанти, а аз исках да създам такава, каквато може да направи само истински производител на кожени аксесоари като Fendi. Беше време за нова класика. Исках да пресъздам красотата на ретро чантите с цип. Когато пъхнете ръцете си в Peekaboo, вие докосвате едно от най-нежните неща в света“, каза Силвия Вентурини-Фенди (вижте още: Fendi, Spring 2023, COUTURE).

Междувременно стана известно, че следващото мъжко шоу на Fendi ще се проведе в Тоскана. Модната къща ще представи новата си колекция за господата като част от изложението Pitti Immagine Uomo, което ще се проведе от 13 до 16 юни 2023 г. 

More All fashion