Следва

Ядете ли достатъчно и защо въпросът изобщо не е глупав

Кой играе кой в "Барби" - Дуа Липа е русалка и още

В кината - от Юли! 

Celebrities преди 1 година

Марго Роби - най-високо оценената, не само във финансов аспект, звезда на Холивуд е  Барби. Райън Гослинг, без съмнение идеален за целта, е Кен. На двамата захаросани, в хубавия смисъл на думата, красавци партнират куп други звезди, някои от които повече от неочаквани за филмова "боза" като тази. Тук обаче уточняваме, че режисьор на новия филм е Грета Геруик(автор на: "Малки жени"), затова изброяваме - Дуа Липа ще се появи като русалка, Хелън Мирън ще бъде разказвач, Америка Ферера ще бъде човек... Ето и новия трейлър, 160 секунди Pure Hollywood Joy!

 

 

More from View Sofia

Кариера за завиждане и личен живот за оплакване: животът на Мерилин Монро, родена днес

Celebrities преди 10 месеца

В първия ден на лятото се ражда най-големият секссимвол на ХХ век, емблематичната блондинка Мерилин Монро. Изглежда, че тя има всичко, за което човек може да мечтае, но животът й не може да се нарече щастлив. Разкошната външност, лоялните фенове и невероятният успех не успяват да й помогнат да заглуши сърдечната болка. Разказваме трудната история на легендарната актриса, към която съдбата се оказва противоречиво благосклонна... 

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.