Следва

Цветята значат много: познаваме ли символиката им и какво ни казва цветът

Син Великден: кралското семейство на тържествената служба в Уиндзор

Британското кралско семейство присъства на Великденската литургия в параклиса "Сейнт Джордж" в замъка Уиндзор вчера в пълен състав

 

Celebrities преди 1 година

Принцеса Катрин и принц Уилям бяха придружени от трите си деца - Джордж, 9, Шарлот, 7, и Луи, 4. Цялото семейство бе облечено във внимателно подбрани сходни тоалети в нюанси на синьото. 

За палавия принц Луи това бе първа Великденска служба, за братчето и сестичката му - втора. Гордата им майка, принцесата на Уелс Катрин, 41, изглежда чудесно в турскосиньото си манто-рокля от Катрин Уокър, в което я видяхме и миналата година, и подходяща шапка, като правят впечатление обувките в бежово, в разрез с общия цветови тон, и маникюрът в силно бордо - напълно неочакван ход, предвид кралския протокол. Татко Уилям и достолепният Джордж са като прекопирани в тъмносините си костюми с вратовръзки, Шарлот е в двуредно палтенце и симпатична рокля на сини цветя, а Луи - вчесан, сериозен и много мил, е с къси панталонки с маншет и сако с вратовръзка, и е готов за схрускване. 

Крал Чарлз и съпругата му Камила също са в коредпондиращи сини тоалети. Изключение от гамата прави принцеса Ан в бяло. На службата присъстваха и много други членове на кралското семейство, включително принц Андрю. 

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.