Следва

Кампанията на Gucci Пролет 2023: идеята зад Twinsburg Duality

Кампанията на Celine Пролет 2023: Лулу Тени в Сен Тропе

В най-новите рекламни кадри за колекцията Пролет/Лято 2023 на Celine, заснети от артистичния директор Еди Слиман, виждаме американския модел Лулу Тени в набор от шик дизайни

All fashion преди 10 месеца

Заснета в живописното Сен Тропе, кампанията показва набор от черно-бели изображения, които улавят прекрасно същността на колекцията.

Колекцията на Celine лято 2023 Saint-Tropez e секси и гореща, точно каквото ни трябва, за да въплати лятото. Celine предлага по нещо за всеки увлечен по модата индивид, от богато украсена мини рокля през бикини с презрамки до раирано сако и много френска мини пола.

Изкусното ръководство на Слиман е очевидно в съчетаването на дантеленото яке с дънкови шорти. Има и копринена рокля с пелерина, носена с тънък колан. Съпоставянето на деликатната материя с минималния аксесоар добавя нотка съвременна изтънченост към колекцията, с която впрочем е известна френската луксозна модна къща.

Истинско намигване към ретро вибрациите, колекцията включва чантата Conti, носена с мини рокля в стил Safari, наречена Saharienne, перфектно внушаваща усещането за винтидж блясък. Лятната колекция на Celine вече е достъпна онлайн и в магазините.

More All fashion

Истории от живота: защо Милано (а не Рим) е столицата на италианската мода

All fashion преди 2 дни

Отговорът е в историята. В допълнение към производствените райони, посветени на местните индустрии, Италия може да се похвали с три града, които носят модата в сърцето си: Милано, Рим и Флоренция.

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: Dries Van Noten, с бретон и в цвят

All fashion преди 2 дни

Майстор на цветовете и комбинирането им, Dries Van Noten посвещава своята есенна колекция на смелите жени, които рискуват (сами знаем колко често се случва това) и си правят бретон. „За мен това означава смелост, но и предпазливост... В някои отношения тези жени са много нежни, но в същото време много силни.“ И добавя: „Става въпрос за стил, не за мода.“

Истории от червения килим: кой какво показа в последните 12 месеца

All fashion преди 3 дни

В навечерието на Оскари 2024 и два месеца преди поредната Met Gala, две събития, които обещават изключителни модни моменти, припомняме на какво най-добро станахме свидетели във високия моден клас през изминалите месеци. Купища луди и незабравими модни моменти, от монохромната червена визия на Риана на Super Bowl до детайлната рокля на Кайли Дженър с лъвска глава, подписана от Скиапарели на Седмицата на модата в Париж, звездите оставиха силен стилов отпечатък.