Следва

Кампанията на Gucci Пролет 2023: идеята зад Twinsburg Duality

Кампанията на Celine Пролет 2023: Лулу Тени в Сен Тропе

В най-новите рекламни кадри за колекцията Пролет/Лято 2023 на Celine, заснети от артистичния директор Еди Слиман, виждаме американския модел Лулу Тени в набор от шик дизайни

All fashion преди 1 година

Заснета в живописното Сен Тропе, кампанията показва набор от черно-бели изображения, които улавят прекрасно същността на колекцията.

Колекцията на Celine лято 2023 Saint-Tropez e секси и гореща, точно каквото ни трябва, за да въплати лятото. Celine предлага по нещо за всеки увлечен по модата индивид, от богато украсена мини рокля през бикини с презрамки до раирано сако и много френска мини пола.

Изкусното ръководство на Слиман е очевидно в съчетаването на дантеленото яке с дънкови шорти. Има и копринена рокля с пелерина, носена с тънък колан. Съпоставянето на деликатната материя с минималния аксесоар добавя нотка съвременна изтънченост към колекцията, с която впрочем е известна френската луксозна модна къща.

Истинско намигване към ретро вибрациите, колекцията включва чантата Conti, носена с мини рокля в стил Safari, наречена Saharienne, перфектно внушаваща усещането за винтидж блясък. Лятната колекция на Celine вече е достъпна онлайн и в магазините.

More All fashion