Следва

Гуинет Полтроу, Киану Рийвс, Ким Кардашян и другите на Модните награди в Лос Анджелис

Here comes the Bride: София Ричи, сватбата и трите рокли на Chanel

София Ричи и Елиът Грейндж заплуваха в брачни води. Честито на супер готината двойка!

 

Celebrities преди 1 година

24-годишната дъщеря на певеца Лайнъл Ричи и 30-годишният музикален продуцент и син на собственика на Universal Music си казаха съдбовното "Да" в събота, 22 април, на изящна церемония в Антиб, на Лазурния бряг на Франция.

За най-щастливия ден в живота си София повери всички грижи на модна къща Chanel - булката облече три великолепни творения от ателието на френската марка, а ние се съгласяваме, че по-хубаво от Шанел на сватбата надали има. 

Да споделят празничния миг в Южна Франция пристигнаха десетки звезди, сред тях Камерън Диас с партньора си Бенджи Мадън и дъщеря им Радикс, и Парис Хилтън със съпруга Картър Реум. Присъстваха, разбира се, и по-голямата сестра на София, Никол, със съпруга си Джоел Мадън. 

На приказните фотографии, публикувани във Vogue, всеки ценител може да вникне в детайла на трите скъпоценни булчински премени на София - без изключение от Chanel. В първата от тях - обшита с перли рокля с висока яка и дълги ръкави, моделът се появи на репетиционната вечеря в деня преди тържеството. 

Към олтара, съпроводена от знаменития си татко, красивият и горд от ролята си Лайнъл Ричи, невестата мина в класическа рокля с отворени рамене, вдъхновена от подобни тоалетr в есенната колекция на Chanel за 2023 година. "Това е магия. Определено си мисля, че на Елиът ще му хареса много. Той ми е голям фен, що се касае до стила. Ако не се разплаче при вида ми, ще се разстроя", каза София в интервю за Vogue.



След официалната част красавицата отново се преоблече - този път в къса структурирана рокля с цвят на камелия на деколтето, точно копие на роклята от колекцията на Chanel за 1993-та, показана на подиума от Клаудия Шифър.

"Тази рокля ми беше мечта, - признава Ричи. - Толкова е очарователна. В нея мога да се движа и танцувам.Освен това ми става дори когато хапна пица и пържени картофки, така че се молех да я имам. Беше ми мисия да знам, че тя си е там и нищо не й се е случило".

София и Елиът са гаджета от 2021 година. Още през април следващата година мистър Грейндж направи предложение на любимата и двамата се сгодиха.   

 

More Celebrities