Следва

Ким Кардашян, бяла завист за талията ви!

Гуинет Полтроу, Киану Рийвс, Ким Кардашян и другите на Модните награди в Лос Анджелис

Лос Анджелис стана домакин на 7-то издание на The Daily Front Row Awards вчера, отбелязвайки сериозните постижения в модната индустрия през последната година

Celebrities преди 1 година

Сред гостите бяха Гуинет Полтроу, Ким Кардашян с дъщеря си Норт, Киану Рийвс, Бри Ларсън, Ел Фанинг, Алесандра Амброзио, Елза Хоск и много други. 


Гуинет Полтроу


Алесандра Амброзио


Елза Хоск


Ел Фанинг


Бри Ларсън


Жана Йънг, Киану Рийвс, Гуинет Полтроу, Сара Фостър и Бри Ларсън

Гуинет Полтроу излезе на червения килим в смело разголен костюм: изрязан топ с дълги ръкави и панталон, комбинирани със сандали на висока платформа в наситено койсиев тон. G. Label by goop на Гуинет Полтроу бе отличена с наградата Powerhouse на годината. Преди това, припомняме, мрежата обсъди тоалетите на актрисата, в които тя се появи на съдебните заседания: Гуинет бе обвинена в причиняване на вреда за здравето на инцидент в ски курорт, но адвокатите доказаха невинността й. 

Ел Фанинг, много елегантна, предпочете черно-бяла визия на Givenchy. Бри Ларсън дойде на наградите в рокля в червено и черно на марката Rodarte.

Киану Рийвс излезе на сцената, за да връчи наградата на стилистката Жана Йънг, която спечели наградата Fashion Visionary.

Ким Кардашян дойде на церемонията в сив тоалет, съставен от микро топ и дълга пола с драматична цепка. Тя излезе на сцената с най-голямата си дъщеря Норт Уест: двете връчиха наградата на стилиста на Ким Крис Апълтън, който получи наградата за фризьор на годината.

Напоследък Ким Кардашин често излиза с дъщеря си и по всичко личи, че на младата дама й се пише звездна кариера: малкото копие на татко Кание, което на 15 юни ще невърши 10, вече получи първата си работа в киното и дори танцува на сцената с Кейти Пери по време на концерта й в Лас Вегас. Има и други изяви, които ще останат в историята, припомняме: 6-годишната дъщеря на Ким и Кание опищя модната седмица в Париж

More Celebrities