Следва

Гримът в The Crown 5: марките, прийомите и тайните

Spice Girls и пищното парти за ЧРД 50 на Гери Халиуел

Spice Girls се събраха отново, за да отпразнуват 50-ия рожден ден на Гери Халиуел с парти във вилата й

 

Celebrities преди 1 година

Гери, Виктория Бекъм, Мелани Чисъм и Ема Бънтън танцуваха заедно на хита от 1996 г. "Say You'll be There", а видео от момента беше споделено от Дейвид Бекъм в Instagram.

"Приятелство за цял живот", написа Дейвид в описанието към видеото. Въпреки че не присъства на партито, той също тагна Мелани Браун и написа, че липсата й се усеща от всички (вижте още: Побоища, оргии и изневери: Мел Би и ужаса да си била женена така). 

Виктория, Мелани и Ема са облечени в стила на Spice Girls от времената, в които момичешката банда беше на върха, т.е преди около 30-ина години (още: МИНАЛОТО: Виктория Бекъм и късата й черна рокля на срещата на Spice Girls с принц Чарлз).

Халиуел празнува юбилея си през август, но реши да направи голямото парти сега, през ноември.

Spice Girls бяха световноизвестна музикална момичешка група, активна от 1994 до 2000 г. Момичетата издават 3 студийни албума и записват комедийния мюзикъл "Spice World" (1997). Според основателя на "Златна малинка" това е един от 100-те най-лоши развлекателни филма, правени някога.

Spice Girls се събраха отново през 2019 г. за световно турне, но без Виктория, която имаше други работни ангажименти.

 

More from View Sofia

Тина Кунаки, Мария Бакалова, Хайди Клум, Кейти Пери и Орландо Блум - повече от блясък на благотворително събитие в Италия

Celebrities преди 2 години

През уикенда на остров Капри се събра огромен (особено по коронавирусните стандарти) брой гости, от звезден порядък нагоре. В това живописно италианско кътче се състоя годишната благотворителна гала вечер на UNICEF x Luisaviaroma.

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.