Следва

Животът, както беше: Синди Крауфорд и бебетата й, родени у дома

LEGO дари 50 милиона долара в подкрепа на децата

Отчитайки влиянието, което коронавирусът оказва на света, LEGO отдели 50 милиона долара от активите си за обезпечаване потребностите на нуждаещи се деца.

Health преди 4 години

Основната цел на компанията е да предостави на пострадалите от кризата деца предмети от първа необходимост и да подкрепи обучението им чрез занимателни игри. В официалното изявление на компанията се уточнява, че преводи ще получат:

- Фондация Education Cannot Wait, обезпечаваща образованието на деца, оказали се в кризисни ситуации.

- Неколцина дългогодишни партньори на LEGO Foundation, чиято работа с деца и семейства се нуждае от допълнителна подкрепа в ситуацията с COVID-19.

- Благотворителни партньори и организации, с които LEGO Group сътрудничи регулярно.

"Не можем да позволим COVID-19 да повлияе на едно цяло поколение деца. Проучвания доказват, че обучението чрез игри е жизненоважно не само за психологическото, емоционалното и когнитивното здраве на децата и тяхното развитие, но допринасят и за устойчивостта, необходима за преодоляване на трудностите и изграждане на бъдещето им. Длъжни сме да подкрепяме всички деца, в това число най-уязвимите в обществото, за да имат достъп до образование и да развият навици, необходими за просперитета в постоянно изменящия се свят", казва Джон Гудуин, генерален директор на LEGO Foundation.

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.