Следва

Смело и много нейно: Риана на вечеря с любимия

Ким Кардашян, бяла завист за талията ви!

На Daily Front Row Fashion Awards, Ким Кардашян се присъедини към най-голямата си дъщеря Норт Уест. Или обратното, няма значение. Двете дами са жесток тандем! Кой още присъства, вижте тук

 

Celebrities преди 11 месеца

42-годишната звезда и 9-годишната й най-пораснала щерка позираха заедно пред множеството фоторепортери в хотел Бевърли Хилс в Лос Анджелис снощи. Ким показа тънката си талия (как се поддържа това след четири раждания!!!) в творение на Рик Оуенс, което съчета с характерно колие на Джон Галиано от Dior.

Малката Норт, прекопирала татко си Кание и надарена освен с умен поглед, и с добър вкус, облече черен тоалет и обувки от Dolce&Gabbana.

Ким и Норт обявиха от сцената наградата за популярния фризьор и гуру на красотата Крис Апълтън, който спечели в категорията „Фризьор на годината“.

 

More Celebrities

Тенис мода номер 4 от Зендая, този път в бяло

Celebrities преди 16 часа

Тенис модното турне на Зендая вече е към своя край. Признаваме се, никога не сме се радвали толкова на буквалната мода. Стилът на актрисата, вдъхновен от тениса, за премиерата на предстоящия филм Challengers, обаче, определено е нещо много специално. През уикенда видяхме разнообразие от бели тенис визии в Милано, следващи показаното в Сидни, Париж, Рим и други столици, така че се гмурваме в приказния стилов свят на талантливата актриса, създаден от стилиста Лоу Роуч (Law Roach), за пореден път.